Gå til innhold

Anbefalte innlegg

  • 9 måneder senere...

Fortsetter under...

Annonse

Riskaker og puffet ris har lett for å ta til seg væske og bli blaut (egen erfaring av å ha prøvd å lagd proteinbar i 2012..)

Og siden funksjonellmat har kommet med egen fibersirup (isomalto oligosaccharides) som blir brukt til å lage questbarer, er det nå mulig å lage egne questbarer her i Norge! :D(y)

bland havregryn og proteinpulver til du når ønsket mengde makronæringstoffer.

tilsett så helmelk til det blir en tyktflytende gugge.

klask det på et stekebrett og stek i ovnen til de blir sånn passe harde.

godt? nei, men veldig enkelt.

kan minne litt om kokosmakroner(mindre gode sådan) hvis man legger godvilja til.

(nå prøvde jeg proteinpulver med jordbærsmak, hadde sikkert vært bedre med sjokolade).

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...