Gå til innhold

Tips til tilbereding av hel hvalbiff?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Legg den på en stekepanne og svistek den på alle sider

Sett den i stekeovn på 120 grader, bruk steketermometer og ta den ut når det den er et par og 50 grader! :-) Verdens saftigste og møreste biff! nam

Tips: Ha litt løk, hvitløk, rødvinseddik, timian, etc i langpannen sammen med biffen, så får du en super smak på det! Og så har du plutselig begynnelsen på en super saus også!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...