Dag Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 prøv å legg den i en brine, 6% salt, 3% sukker, sort pepper, og krydre du liker, og brune av kyllingen i knallpanne først? Brune kyllingen mens jeg hører på knallpanne. Notert. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Brune kyllingen mens jeg hører på knallpanne. Notert. * så for meg noe skikkelig hard og sinna tyskermetal* Men neida:/ men sånn går no dagan når man glemmer av enkelte essensielle ord:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940356 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Og igjen kommer jeg med Cola-trikset mitt - Genialt å bruke cola zero istedet for olje når man marinerer det fordi syren gjør at all smaken trekker ordentlig inn i kjøttet samtidig som det blir megamørt. Forøvrig; noen fedd hvitløk, Cola zero, sukrin gold, chilli, persille og gastromat og paprikakrydder. namnam Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Funker Pepsi Max? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Ja, faen det er noe folk bør bruke mer av. Monosodiumglutamat. MSG. UMAMIBOMBE! Dag og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940363 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Funker Pepsi Max? Så lenge det er kullsyre tilstede funker det finfint;) du kan bruke tonic water og, men det anbefales ikke:P Dag 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Gjør ikke syre fra lime/sitron samme nytten Aurelius ? Bruker det til stort sett alt av kjøtt, og chevice. Men kjøttet blir mye føler jeg i alle fall etter en halv dag i syrebad Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Gjør ikke syre fra lime/sitron samme nytten Aurelius ? Bruker det til stort sett alt av kjøtt, og chevice. Men kjøttet blir mye føler jeg i alle fall etter en halv dag i syrebad joda, kjøtt blir mørere av en syrlig marinade, helt klart(: inderne er jo store på f.eks yoghurtmarinader, franskmenn på rødvin-marinade etc. men når man bruker marinader med kullsyre i, trenger den mye lengre inn i kjøttet, og mye fortere enn ved komvensjonell marinering. mistenker at det har med trykkforskjell å gjøre. Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940390 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Heston gjorde en greie hvor han så på hvordan yoghurtmarinader fikk marinaden til å trekke mye lenger inn i kjøttet... Husker ikke helt hvilken episode av hvilket show, men regner med at det var Search for Perfection Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940395 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Ding-diriding-dingdingding-dingding* alt for lenge siden jeg har sett det showet nå! takk for påminnelsen! Raptorial 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940396 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Hva skjer om man blander kullsyrebrus og sitron da, vil kyllingen implodere? Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940459 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Hva skjer om man blander kullsyrebrus og sitron da, vil kyllingen implodere? Da får du sitronbrus Aurelius og Dag 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27499-mens-vi-venter-p%C3%A5-crock-pot-posjere-kylling-er-genialt-psmf-vennlig/page/2/#findComment-940474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.