Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Brune kyllingen mens jeg hører på knallpanne. Notert.

* så for meg noe skikkelig hard og sinna tyskermetal* Men neida:/

men sånn går no dagan når man glemmer av enkelte essensielle ord:P

Og igjen kommer jeg med Cola-trikset mitt - Genialt å bruke cola zero istedet for olje når man marinerer det fordi syren gjør at all smaken trekker ordentlig inn i kjøttet samtidig som det blir megamørt.

Forøvrig; noen fedd hvitløk, Cola zero, sukrin gold, chilli, persille og gastromat og paprikakrydder. namnam

Annonse

Gjør ikke syre fra lime/sitron samme nytten Aurelius ? Bruker det til stort sett alt av kjøtt, og chevice. Men kjøttet blir mye føler jeg i alle fall etter en halv dag i syrebad :)

joda, kjøtt blir mørere av en syrlig marinade, helt klart(: inderne er jo store på f.eks yoghurtmarinader, franskmenn på rødvin-marinade etc.

men når man bruker marinader med kullsyre i, trenger den mye lengre inn i kjøttet, og mye fortere enn ved komvensjonell marinering. mistenker at det har med trykkforskjell å gjøre.

Heston gjorde en greie hvor han så på hvordan yoghurtmarinader fikk marinaden til å trekke mye lenger inn i kjøttet... Husker ikke helt hvilken episode av hvilket show, men regner med at det var Search for Perfection

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...