Gå til innhold

Pushups (!) problemer... jepp - det går an...


lovehandles

Anbefalte innlegg

Heisann!

Kanskje noen av dere flinke mennesker kan hjelpe meg. Jeg klarer ikke (og da mener jeg virkelig ikke, har prøvd, lenge, mange måneder) skikkelige pushups, skikkelig puppene nede i gulvet pushups mener jeg da (nå er de jo ikke så fremtredende, så jeg skylder på ekstra lang løftebane ;)). Jeg klarer fint dips med kroppsvekt, chins går greitt, pull-ups nærmer seg, men de pushupsene lar vente på seg... Hvorfor?

Sånn litt fakta; trener benk med manualer for tiden, til vanlig trener jeg nå 4x10 med 14kgs manualer. Kan holde planken (med ok teknikk Ive been told), og trener som regel med 3/4x 1 min. Jag fattar inget, noen som har tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Omvendt roing har jeg ikke prøvd - men aner meg at det er et, eller, sannsynligvis flere, svake ledd inni her et sted ja!

Omvendt roing, da stiller jeg bare f.eks. stangen i smith maskinen i riktig høyde og heiser meg opp fra gulvet, eller er jeg på bærtur da? Noe spesielt jeg bør huske på/fokusere på?

Takker og bukker forresten for tips - føler meg ganske lost nå. Venner av meg; "du klarer jo så å så mye i det, da MÅ du jo klare det"... mens jeg fortvilet ligger der på gulvet og rikker ingenting annet enn pannen og stumpen fra gulvet ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Riktig, men slik

Så trener du mer øvre del av ryggen(y) Det er tungt i starten, men en har mye å hente der! Start med fotbladene på gulvet + bøyde knær om du ikke klarer slik på videoen

Bare hyggelig!

Jeg klarte heller ikke en eneste pushups før en mnd jeg skulle inn i forsvaret, da var det liksom på tide :D plutselig tok jeg 20stk, så det kommer seg fort

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...