Gå til innhold

Joakimz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 224
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Joakimz

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 24. okt. 1994

Kontaktmetoder

 • Website URL
  Instagram: Deadlift94. http://www.youtube.com/user/rambomann2?feature=mhee

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Raufoss
 • Interesser
  Trene, Game

Nylige profilbesøk

1 604 profilvisninger
 1. Joakimz

  Sheiko

  Noen som har litt grunnleggende info om sheiko? kjørt 5/3/1 en stund nå men vil over til noe annet. Har prøvd og lest litt om sheiko men forsto ikke alt.. litt forvirett.. 1) om man skal velge en 3 eller 4 dagers program, kommer det kun ann på kroppsvekt og hvor mye man løfter eller er det kun en tabell en skal gå etter her? 2) Hvor finner dere alle programmene? ser mange skriver #29 #30 osv osv.. men finner bare noen få programmer ute på http://sheiko-program.ru 3) Hvilket program burde man starte på/ fortsette med? ingen planer om og konkurrere men vil teste max i ny og n
 2. Noe som dette: http://www.roguefitness.com/rogue-wood-jerk-blocks. Men helst ifra Norge. Vet ikke helt hvordan det blir med frakt med tanke på vekt og størrelse fra utlandet.
 3. Heisann. Noen som vet om steder de selger kasser med litt forskjellige høyder? Tenker da noe som tåler en del. Skal brukes mest til markløft på og fra kloss...
 4. fest strikken i ribbeveggen og kjør lat pushdown.
 5. Joakimz

  Kcal på bulk

  Har gått ned ca 4 KG, veldig rart.. så første uke på 3225 kcal - økte til 3500 - økte så til 3500 og 4000 kcal på trenings dager. Nå blir det og prøve 4000 kcal og 4000-4500 på treningsdager.
 6. Nei. Er kcal inn og ut som gjelder. Pulver er bare et tilskudd - det er ikke noe du "starter på" eller "slutter på". Du tar det fordi du ikke får nok igjennom kosten, eller for og spare tid med og lage mat. Å bygge muskler og gå ned i vekt er noe som jobber litt imot hverandre - men mulig om du er en nybegynner ( Noe jeg går utifra siden du spør om dette )
 7. Joakimz

  Kcal på bulk

  Dagens: Spiser egentlig det jeg har lyst på - noterer og prøver og ligge sånn ca. - Eggerøre/ 6 medium egg og en banan. - 200 g kylling, 300g brokkoli, 175g (kokt ris). - havregrøt, 2dl helmelk, 125g havregryn, 1 banan. - 30g myoprotein, 5 stk riskaker. - 200g karbonadedeig, paprika, agurk, tomat, avocado, mager kesam, 20g mørk sjokolade, 5 stk riskaker. Kan også nevne at jeg bruker tilbehør som krydder, steker i fett osv osv.. regner ikke med alt. Men endte opp på i dag ca: 3255 kcal. - 300 g karbs. - 125g fett. - 215 g
 8. Joakimz

  Kcal på bulk

  Takk for svar. Når jeg driver og regner ut nå høres jo 40 % proteiner litt mye ut på bulk da 1,5-2 g pr/kroppsvekt er nok. Tror jeg går utifra 1.5-2 g proteiner pr/kroppsvekt og 20 % fett - og resten i karbs. Det blir jo som du sier at jeg må prøve meg fram litt i starten. Kroppsvekt: 93 KG. Kcal: 3255. (35x kroppsvekt) Proteiner: 186g/ 744 kcal. Fett: 72g/ 651 kcal. Karbs: 465g/ 1860 kcal. Jeg blir tan utgangspunkt i dette her. Målet er og ligge 500 kcal over - og øke ca 0,5 KG i uka i kroppsvekt. Blir justeringer utifra hva vekta viser i slutt
 9. Joakimz

  Kcal på bulk

  Heisann. Ønsker og ta kostholdet et steg videre da jeg aldri har tenkt noe særlig på hvor mye jeg trenger for og bygge eller deffe. Merker nå at jeg må være mer nøye med kosten for at kroppen skal endre seg, jeg har jo lest en del men det står så mye forskjellig her.. så spørsmålene er jo: - Hvor mye kcal for og bygge - men legge på seg minimalt med fett? (35-40kcal/kg)? - Hvordan fordeler dere makroene? (40% karbs 20% fett 40 % protein?) - Hvordan gjør dere det med fordelingen på en treningsdag iforhold til en hvile dag? - Hvordan legger dere det opp kostholdet i løpe
 10. 1) Tren beina oftere en 1 gang i uken. 2) Unngå failure - Trener du sjeldent, men tungt de gangene du trener vil du oppleve og bli støl nesten hver gang. 3) Jogging har ikke noe med oppvarming og gjøre før en styrke økt - Gå over til dynamisk oppvarming og evt flere oppvarmingsett. 4) Nei tøying etter økta hjelper ikke på stølhet - men gjør det som oftest verre.
 11. Hoi. Hvor mye væske har dere iforhold til havregryn? Tenker og ha 150-200g. Og hvor lenge står den i mikron? Og hvor lenge lar dere den stå etter den har vært i mikron. Og blader dere inn proteinpulver etter den er kokt? Om noen kan oppsummere skritt for skritt her så er det flotters 👍 Ps: og andre alternativer en kanel og sukrin..
 12. Om målet er og bli mer "definert" trenger man som regel mer proteiner en om man skal bygge. Man kan fint få i seg nok igjennom kosten, men og ha en bøtte i nærheten er i mange tilfeller veldig praktisk hvis man f.eks er på trening, eller har dårlig tid. Proteintilskudd er jo ikke så mye dyrere en vanlig kost, så man "kaster" jo ikke bort penger her.
 13. Ikke heng deg opp i små detaljer som isolasjons-øvelser når det gjelder vekt. Øker du i baseløft vil også støtte øvelser øke med - eller motsatt. Isolasjon er liksom for og fylle opp der baseløft ikke tar nok/ eller der du er for svak (det svakeste ledd). Eller så blir det bare brukt for og øke volumet i programmet. Kjør såpass tungt at du kommer inn i repsfasen du har i programmet og prøv og ha 1-3 reps i reserve. Vektene vil helt sikkert variere fra økt til økt - men uansett så har du fått inn mer volum. Over tid vil du nok øke der også.
 14. Tøyer statisk først på problemområder - deretter kjører jeg dynamiske/ aktiveringsøvelser før økta. Noen ganger ruller jeg litt også. Du kan tøye før, under og etter økta. Det spiller ikke så stor rolle så lenge du ikke tøyer RETT før ett tungt løft, og unngå og tøye beina imellom knebøyen f.eks. Gjør det heller helt i starten av økta og tøy overkropp mens du kjører beina f.eks.
 15. Belastningen på korsryggen øker mer jo lenger vekta er ifra kroppen itillegg til at man blir svakere. En liten knekk må nok til for de fleste for og klare og holde spenn igjennom hele løftet.
×
×
 • Opprett ny...