smurfelurfe Skrevet 29. august 2013 Del Skrevet 29. august 2013 Leser om flere som bruker søndagskvelden til å lage mat for nesten hele uka. Noen som har noen gode råd, tips, matideer? Oppbevarer dere all mat i kjøleskapet eller fryses alt/deler av maten? Grønnsaker synes jeg alltid blir så vassne/bløte dagen etterpå, lager dere ny porsjon grønnsaker hver dag? Jeg har skaffet meg Phillips dampkoker med '3 etg' og også mulighet til å koke ris o.l Denne må jo være genial til å lage masse mat?:-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23872-lage-mat-for-flere-dager/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minni M Skrevet 3. september 2013 Del Skrevet 3. september 2013 Ja. kjempelurt og tidsbesparende å lage mat for hele uka. Etter min erfaring holder det seg greit i 4-5dager. vassne grønnsaker bryr jeg meg ikke så mye om, men hjelper på om du får varmet maten når du skal spise den. Dampkoker har jeg alrdi prøvd, men sikkert bra! jeg pleier å steke kjøtt/fisk i stekeovn og koke ris/potet og tilslutt tilsette frossne grønnsaker(tiner dem ikke- de holder seg bedre om de får tine selv i kjøleskap) . ellers er jo omelett en sikker vinner som kan lages i store kvanta og inneholde grønnsaker:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23872-lage-mat-for-flere-dager/#findComment-846812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 4. september 2013 Del Skrevet 4. september 2013 Gryteretter er jo fine å lage store porsjoner av,samme med supper, lasagne,moussaka, det meste som går i form, farseprodukter, pureer, kraft f.eks. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23872-lage-mat-for-flere-dager/#findComment-847067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smågodt27 Skrevet 4. september 2013 Del Skrevet 4. september 2013 I kveld har jeg laga middag for de neste 3 dagene. 500g laks (40 kr på Kiwi) og en pose bukettgrønnsaker på 500g (ca 11 kr på Kiwi). Smeller begge i ovnen, og koker opp litt fullkornspasta. Blander alt sammen med kesam og smaker til med krydder/urter. Billig, sunt og ekstremt enkelt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23872-lage-mat-for-flere-dager/#findComment-847651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 4. september 2013 Del Skrevet 4. september 2013 Bruk en lufttett boks med flere rom (eller flere bokser) til å lage salat. Da holder salaten seg sprø og de andre grønnsakene holder seg også veldig bra. Det lønner seg å dele de opp ikke blande det sammen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23872-lage-mat-for-flere-dager/#findComment-847673 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalyn Skrevet 4. september 2013 Del Skrevet 4. september 2013 Hvis du liker vårruller, kan du også steke dem og evt. fryse dem ned. Fyll med hva det måtte være! Holder seg lenge! Så tar du bare opp så mange du vil ha etterhvert Enkelt og godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23872-lage-mat-for-flere-dager/#findComment-847694 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.