gclvuitton Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Noen som vil dele hvordan de tilbereder havregryn? Noe som er digg og sundt Siter
Tirill111 Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 lag grøt og bland med proteinpulver (jeg foretrekker sjokolade) ha på masse fersk frukt eller bær. Eller bland med vanilje kesam og topp med kanel og bær/frukt! kjempeenkelt også så godt! Siter
Tiwas Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Havregryn+kruskakli+linfrø+hvetekim+salt+melk+egg(+smør)+steviadråper med vanilje eller karamell -> microbølgeovn til ferdig -> bland i vaniljeprotein og sett i kjøleskapet. Når den er kald smaker den som en skikkelig digg dessert dragedama og FitFish 2 Siter
Kristin Charm Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Hvordan tilbereder dere havregrøt? | Fitnessbloggen Forum Masse tips for varianter av havregrøt Aurelius 1 Siter
Kallenavn Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Havregryn+kruskakli+linfrø+hvetekim+salt+melk+egg(+smør)+steviadråper med vanilje eller karamell -> microbølgeovn til ferdig -> bland i vaniljeprotein og sett i kjøleskapet. Når den er kald smaker den som en skikkelig digg dessert Hvor får man kjøpt hvetekim? Aldri funnet det selv Siter
tbenedicte Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Lag havregøt som vanlig og sett kaldt. Tilsett litt melk, frosne blåbær og masse sukrin og miks alt godt sammen. NAM! Siter
Tiwas Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Hvor får man kjøpt hvetekim? Aldri funnet det selv De har det på ultra/mega [ATTACH]113885[/ATTACH] Kallenavn 1 Siter
Gjest Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Noen som vil dele hvordan de tilbereder havregryn? Noe som er digg og sundt er uendelig måter, alle har sin favoritt men sånn jeg liker den best er å putte grynene i en skål, fylle med vann, litt salt, stevia vaniljedråper og splenda, så putter jeg den i mikroen noen minutt, heller oppi littegrann melk å rører å inn i mikroen igjen, da blir det veldig "grøtete" og god også toppet med cc blandet med splenda og steiva og masse kanel på toppen men også godt med protein oppå, eller ulik topping som banan, kesam, peanøttsmør osv Siter
wheysted Skrevet 3. april 2014 Skrevet 3. april 2014 Jeg koker havregryn i halvparten vann, halvparten melk (gjerne soyamelk, det er så godt og søtt). Pittelitt salt oppi mens det koker (lett å ha for mye her), pittelitt steviapulver. Det er standardoppskriften min. Når det er ferdig har jeg litt melk og sukker/sukrin på toppen sånn at det kjøles ned og blir spiseklart med en gang. Av smakstilsetninger er jeg glad i kanel, kakao, banan, vaniljeessens. Und zu weiter. www.theoatmealartist.com Siter
02-snapper Skrevet 3. april 2014 Skrevet 3. april 2014 Lar de stå å svelle natten over i vann+proteinpulver (sjokko elr vanilje) og spiser d sammen med cottage cheese eller kesam + fett i en eller annnen form (nøtter,nøttesmør, blande inm ett egg, koksmelk o.l) Ofte blander jeg hele sulamitten og lar d stå over natta. Fiks ferdig frokost :-) Siter
wheysted Skrevet 3. april 2014 Skrevet 3. april 2014 Lar de stå å svelle natten over i vann+proteinpulver (sjokko elr vanilje) og spiser d sammen med cottage cheese eller kesam + fett i en eller annnen form (nøtter,nøttesmør, blande inm ett egg, koksmelk o.l) Ofte blander jeg hele sulamitten og lar d stå over natta. Fiks ferdig frokost Lar de stå å svelle natten over i vann+proteinpulver (sjokko elr vanilje) og spiser d sammen med cottage cheese eller kesam + fett i en eller annnen form (nøtter,nøttesmør, blande inm ett egg, koksmelk o.l) Ofte blander jeg hele sulamitten og lar d stå over natta. Fiks ferdig frokost Må få prøvd overnight oats snart namnam! Siter
StianK Skrevet 3. april 2014 Skrevet 3. april 2014 Spiser dette til frokost hver dag, og lager røra kvelden i forveien: 50g havregryn 1 egg 1 dl melk 1 scoop proteinpulver (vanilje) En dæsj kanel. Stekes som pannekaker på morgenen. Oppå pannekakene kan man ha bær, banan, CC osv. Siter
02-snapper Skrevet 3. april 2014 Skrevet 3. april 2014 Må få prøvd overnight oats snart namnam! Do it :-) Siter
Fantasiløs Skrevet 3. april 2014 Skrevet 3. april 2014 Jeg koker havregryn med vann og melk (50/50) og har i ett eple eller ei pære for å få frem litt søtsmak. Så har jeg kanel på toppen På grunn av frukten klarer jeg å unngå sukker uten at det blir for guffent og kjedelig, men er flinkt il å variere for å få litt varierende smaker. Hender også jeg har litt bær i også. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 3. april 2014 Skrevet 3. april 2014 Spiser ca aldri havregrøt, men pleier lage en slags ostekake ved å først blande havregryn og vaniljeprotein og sukrin og ha i bunnen på en kakeform, steke til sukrinet smelter og binder den - også blende sammen en boks cc og 1 pk sukkerfri bringebærgele og ha over og sette i kjøleskapet noen timer:D Blir veldig godt! Siter
gingerandy Skrevet 5. april 2014 Skrevet 5. april 2014 hoho mye avanserte oppskifter her da havregryn / H-Melk / klatt med syltetøy. la stå i 10 min så det synker inn ^^ haha (for de som vil litt sukker ) men uff fyfy neida dette tror eg har vært frokosten min siden eg var eit lite barn takker bestemor mi for det ^^ Siter
Sephania Skrevet 19. mai 2014 Skrevet 19. mai 2014 Noen med kreative varianter av overnight oats? Har forøvrig sett artikkelen her inne om det Siter
Mads Skrevet 19. mai 2014 Skrevet 19. mai 2014 Jeg koker kokosmelk slik at den er flytende (opplever noen ganger at de er i fast form) og tar oppi sjokolade-proteinpulver og havregryn. Bland det godt sammen og voila: en fantastisk enkel, kjapp, god og sunn rett. Siter
Grethe Iren Skrevet 7. juni 2014 Skrevet 7. juni 2014 Jeg holder meg fortsatt til standard med havregryn og vann som basis. Min favoritt er å bruke sjokolade-proteinpulver eller vanlig kakaopulver (bruker ca. 2 ts) også tilsetter jeg cottage cheese, druer, mango e.l for å få en friskere smak til. De to andre jeg bruker er enten samme basis, men med brunost på toppen (jeg lager mine i mikro, så smelter trygt og enkelt..) eller å ha i eplesyltetøy når selve grøten er ferdig, tilsette kanel litt nøtter, cottage cheese og eple (smaker som eplekake)! Siter
Gjest =xXx= Skrevet 7. juni 2014 Skrevet 7. juni 2014 En kopp havregryn 1 ss chiafrø 3 kopper vann 1 stor neve nøtter/mandler som grovhakkes 2 egg Tømmes i kjele, kok opp under omrøring. Når det begynner å koke, skru ned varmen til det så vidt putrer. La stå i 10 til 15 minutter (da rekker du å dusje). Tøm grøten over 1 skivet banan. Ta et par/tre store ss Cottage cheese og fordel utover. Så er det bare å "hågge inn" Bananen fungerer som søtningsmiddel. Jeg er ikke så glad i salt, så jeg bruker ikke det, alternativt en klatt smør under koking. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.