Acd Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 skal til tyrkia med venninne neste mnd og hører etpar er uheldige å får dette. hvordan unngå dette og er det via mat? hva burde jeg holde meg unna å være forsiktig med? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Afterall Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 Det er vel antakeligvis større sjanse for å få 'vanlig' matforgiftning grunnet en annerledes bakteriekultur, enn å pådra seg Salmonella i Tyrkia. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/#findComment-813931 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jonas O Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 Står bra her, under smittekilder: Salmonella - Wikipedia. Kan altså smittes fra mat, og mellom mennesker. Så, vanlige hygienske forhåndsregler (som her i Norge) er vel et bra utgangspunkt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/#findComment-813935 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 Skrell det, stek det eller glem det. Funker mot de fleste bakterier de fleste steder Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/#findComment-813985 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 pass på å ikke spise rå kylling eller dårlig stekt kylling så er mye gjort + vanlig hygene da Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/#findComment-814011 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SisterSyringe Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 Kom hjem fra en uke i Tyrkia nå på lørdag, opplevde ingen problemer. Spiste en god del tyrkisk mat, drakk daquiris med knust is i, og spiste iskrem fra isdisk (altså uten papir og det hele), samt kosa en hel del med hotellkattene. Mulig jeg har en mageflora fra en annen verden, men det baserer seg også mye på sunn fornuft. Vask hender før måltid, ha gjerne en liten flaske Antibac i veska så du kan sprite av hender eller utstyr, sørg for at kjøtt er gjennomstekt, og om noe ser ekkelt ut (både mat, spisested, generell hygiene) så er det ganske ofte rett at det er ekkelt. Oh, ja, og ikke drikk vann fra springen. Vi valgte likevel å bruke vann fra springen til å koke vann til kaffe om morgenen, og dette gikk helt fint. Hadde også en liten pakke IdoForm med oss, som vi tok et par av om morgenen de første to dagene, bare for å gi magen en liten boost. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/#findComment-814016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thess Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 Det står det meste du trenger å vite hos NHI.no Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/#findComment-814174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 Jeg har vær i Tyrkia 10 ganger, og har aldri blitt syk på noen måter. Jeg elsker mat, og prøver ut alt mulig på restaurantene. (Har enda til gode å få servert noe som ikke er godt!) Jeg ble så irritert for litt siden, da jeg snakket med noen som hadde vært i Tyrkia og spist pomfri og hamburger hver dag, på grunn av at de var redde for å bli syke av noe annet. Synd for dem, for de vet virkelig ikke hva de har gått glipp av! Tror ikke du har noe å bekymre deg for altså, samme "regler" der som i Norge, god håndhygiene og spis mat som er ordentlig stekt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22730-hvordan-unng%C3%A5-salmonella/#findComment-814215 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.