Bikini Skrevet 3. juni 2013 Del Skrevet 3. juni 2013 Hvitløk er jo så bra, og smaker godt også hvis det ikke er for sterkt. Jeg blir dårlig av for mye/sterk og orker bare ikke ånden fra graven neste dag. Noen som har hvitløktips? Hvordan finner jeg mild snill hvitløk eller finnes det mildere typer? Jeg trodde kinesisk hvitløk var mildere, men i går lagde jeg hoummos med en mikrobit kinesisk hvitløk oppi og den måtte jeg bare kaste. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 3. juni 2013 Del Skrevet 3. juni 2013 Enten knus dem ordentlig med litt salt.. (altså hakk dem opp ordentlig fint, og så "grinder" du dem med den flate delen av kniven) Ta også og fjern den grønne "stilken" som gror gjennom hvitløksfeddet. Velg også fersk hvitløk, da den er mildere enn gammel. SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-787645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 3. juni 2013 Del Skrevet 3. juni 2013 http://www.youtube.com/watch?v=v8nuRYkZS74 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-787659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 3. juni 2013 Del Skrevet 3. juni 2013 Selv har jeg alltid opplevd at hvitløken uten fedd er mye mildere, og det skal en del til for at smaken blir for dominerende. Mulig du kom over et litt ekstremt eksemplar, Bikini? Bikini 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-787783 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 3. juni 2013 Del Skrevet 3. juni 2013 Ramsløk ligner på hvitløk i smak...(prøv ramslaukspure f.eks) men usikker på hvordan ånden blir, har akkurat oppdaget at det finnes Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-787971 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kariaber Skrevet 21. juni 2013 Del Skrevet 21. juni 2013 Rå hvitløk blir for sterkt for meg uansett. Men i matlagning (kokt i supper/gryteretter ol.) synes jeg det er mildt uansett mengde og type. Bikini 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-802640 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalii Skrevet 21. juni 2013 Del Skrevet 21. juni 2013 Bak hvitløken i ovn så blir den mild, rund og god Bikini og SlayerDad 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-802940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 22. juni 2013 Del Skrevet 22. juni 2013 aldri aldri aldri bruk hvitløkspresse! knus hvitløken med flat kniv som nevnt over. det finnes mange ulike typer hvitløk, så det kan være at du finner en mildere variant etter litt research. selv elsker jeg hvitløk, bruker nesten bare supersolo, ellers kjente som kinesisk. Astriiiixxx og Bikini 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-803103 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 22. juni 2013 Del Skrevet 22. juni 2013 Bak hvitløken i ovn så blir den mild, rund og god bakt hvitløk er snadder! ta en hel bakt hvitløk, press ut feddene, bland med litt god rapsolje, dijon, salt, pepper og litt søtning. nydelig til brekkkbønner Bikini 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-803107 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 22. juni 2013 Del Skrevet 22. juni 2013 Det de kaller for fersk hvitløk er mye mildere i smak synes jeg, alt for lie smak egentlig.. Bikini og SlayerDad 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21797-mild-hvitl%C3%B8k/#findComment-803175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.