Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Jeg skal lage fiskekaker. Av torsk. I blokk. Men har egentlig ikke noen spennendes oppskrifter. Kjæresten vil veldig gjerne at jeg skal lage engelske fiskekaker, altså med potet i, men har dere bedre forslag ? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Har aldri laget fiskekaker, men legg gjerne ut oppskrift! Elsker fiskekaker og fiskegrateng. Mmmmmmmmm......! Fiskekaker på brødskiva til kvelds.. *drømmer* Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Jeg prøvde en variant her om dag. Bland 500 g torsk, en eggehvite og purreløk og ønsket krydder i miksmaster. Voila! Ble derimot ikke fullt så god. Kan tenke meg at de blir bedre med eggeplomme også. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 8. desember 2011 Kan legge ut den kjæresten vil jeg skal lage . Jeg bare håpet på en sunnere variat Dette er til 4 porsjoner (jeg bruker ikke mel..) 1 stk blokk torsk3 stk store poteter2 stk egghvetemel til paneringgriljermel til panering Ha ca. 2 dl vann i to kjeler, og kok opp. I mellomtiden skreller du potetene og kutter dem i små terninger. Fisken skjærer du i større biter.Ha potetene i kjelen etter hvert som de kuttes. Kok til de er møre (ca. 10 minutter).Ha salt i fiskevannet, og la fisken trekke til den er kokt (ca. 5 minutter). Hell av vannet og la poteter og fisk dampe av seg.Mos fisk og poteter grovt sammen med en gaffel.Sett fram fire lave skåler – én med eggene som du pisker lett sammen, én med hvetemel, én med griljermel og én med kaldt vann. Form fiske- og potetmosen til små kaker. Bruk hendene. Dypp hendene i vannet mellom hver kake. På den måten blir kakene lettere å forme. Dypp fiskekakene først i mel, så i egg og til slutt i griljermel.Stek i stekepanne på middels varme til de er gylne. 2–3 minutter på hver side er nok siden kakene allerede er kokt. Oppdatering: Å bruke mandelmel og fiberfin istedenfor hvetemel/griljermel til panering blir bare tull..så det blir bare fiskekaker^^..som også er most sammen mye mer enn oppskriften sier (jeg liker ikke fisk:unsure:). Men de ser veldig fine ut der de ligger i stekepanna. Har ikke smakt dem enda Men blir sikkert bra! Ps! Det kan være lurt å ta fisken av fryseren 5 min før du skal bruke den...det gjorde ikke jeg. Med kun fisk og potet blir næringsinnholdet ca: 485 kcal 1,5 g fett 77 g protein 39 g karbohydrat Jeg fikk 12 små fiskekaker..så pr stk blir det da ca: 40,4 kcal 0,1 g fett 6,5 g protein 3,25 g karbohydrat Dette skal liksom være 4 porsjoner..jeg sier max 2 porsjoner:whistling: Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Går muligens ann å bytte ut hvetemel med mandelmel? Har ikke prøvd selv,men så en oppskrift fra Kriweb.no der hun har brukt mandelmel til panering av kylling..såg så godt ut!! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Fiskekaker in my <3 altså! Reiste en gang 2 timer med tog pga fiskekaker! De er såååå gode på ica (?) i Egersund Var litt fordi det var en russeknute også, men hadde lett gjort det igjen! Bare synd at de er "tradisjonelle" altså med mel å sånn... Håper noen har en kjempe god oppskrift som er sunnere enn den tradisjonelle Fiskekaker <3 Opheliia 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 8. desember 2011 Går muligens ann å bytte ut hvetemel med mandelmel? Har ikke prøvd selv,men så en oppskrift fra Kriweb.no der hun har brukt mandelmel til panering av kylling..såg så godt ut!! Jepp, og det er veldig liten mengde det er snakk om også ^^ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Pofiber kan man bytte ut med mel Glutenfritt, nesten kalorifritt og kjempebra bindemiddel. Bruker det i alt fra burgere til pannekaker. F eks - fisk - 1egg - 1-2ss pofiber avhengig av hvor mye fisk man har - div krydder Skal man panere kan man også bruke kruskakli eller knust knekkebrød + krydderblanding Opheliia 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Pofiber kan man bytte ut med mel Glutenfritt, nesten kalorifritt og kjempebra bindemiddel. Bruker det i alt fra burgere til pannekaker. F eks - fisk - 1egg - 1-2ss pofiber avhengig av hvor mye fisk man har - div krydder Skal man panere kan man også bruke kruskakli eller knust knekkebrød + krydderblanding Pofiber? Hva er det og hvor får man kjøpt det? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Pofiber? Hva er det og hvor får man kjøpt det? http://www.semperglutenfritt.no/glutenfrie-produkter/mikser/pofiber Kjøpes på helsekost, velassosierte butikker og sverige. Koster 20kr elns Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 http://www.semperglutenfritt.no/glutenfrie-produkter/mikser/pofiber Kjøpes på helsekost, velassosierte butikker og sverige. Koster 20kr elns Oooh, nice Skal se på helsekosten her om de har Noe de sikkert har, hun tar inn alt hun som driver den nemlig Tror jeg klarte å overtale henne til å ta inn tagatose syltetøy også Therese 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 8. desember 2011 Du får ofte tak i pofiber på matbutikkene også..der hvor det glutenfrie står Bortsett fra på Rema. Hvis de i det hele tatt har det på Rema 1000? Der pleier alt av glutenfrie varer stå spredd.. irriterendes Haha Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Du får ofte tak i pofiber på matbutikkene også..der hvor det glutenfrie står Bortsett fra på Rema. Hvis de i det hele tatt har det på Rema 1000? Der pleier alt av glutenfrie varer stå spredd.. irriterendes Haha Haha, Rema er vel kjent for å skille seg litt ut Men utrolig tungvint da å plassere glutenfrie produkter all over the place Da er Ica bedre! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 8. desember 2011 Haha, Rema er vel kjent for å skille seg litt ut Men utrolig tungvint da å plassere glutenfrie produkter all over the place Da er Ica bedre! Jepp, jævlig tungvint hvis jeg får lov å si det slik . Jeg spurte en gang hvorfor ikke bare ha det i ei hylle (jeg har sett et par Rema-butikker som har startet med det nå) og svaret var "nei, det skal være sånn". Seriøst? Det er ikke akkuratt sånn at de glutenfrie alternativene hoper seg opp på Rema-butikkene om de så plasserer de i ei og samme hylle..de skal derimot få en liten :thumbsup: for at de klarer å putte all glutenfri brød som er frossen på samme sted i fryseren;). Men som du sier, ICA (og andre større butikker) er mye bedre ifh til glutenfrie alternativer. Eller så har helsekosten ofte litt utvalg, både glutenfritt og soyaprodukter. Litt dyrere, men du får det nå iallefall der. Visste dere at 3 glutenfrie skoleboller koster rett under 100 kr på Meny? No kidding. Flaks jeg ikke spiser skoleboller:p. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 9. desember 2011 Del Skrevet 9. desember 2011 Jepp, jævlig tungvint hvis jeg får lov å si det slik . Jeg spurte en gang hvorfor ikke bare ha det i ei hylle (jeg har sett et par Rema-butikker som har startet med det nå) og svaret var "nei, det skal være sånn". Seriøst? Det er ikke akkuratt sånn at de glutenfrie alternativene hoper seg opp på Rema-butikkene om de så plasserer de i ei og samme hylle..de skal derimot få en liten :thumbsup: for at de klarer å putte all glutenfri brød som er frossen på samme sted i fryseren;). Men som du sier, ICA (og andre større butikker) er mye bedre ifh til glutenfrie alternativer. Eller så har helsekosten ofte litt utvalg, både glutenfritt og soyaprodukter. Litt dyrere, men du får det nå iallefall der. Visste dere at 3 glutenfrie skoleboller koster rett under 100 kr på Meny? No kidding. Flaks jeg ikke spiser skoleboller:p. What!? 100 spenn for 3 jævla boller!? Drøyt... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 9. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 9. desember 2011 What!? 100 spenn for 3 jævla boller!? Drøyt... Ja. Det er latterlig dyrt:p. Enda en god grunn for å ikke spise sånn;) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 9. desember 2011 Del Skrevet 9. desember 2011 Ja. Det er latterlig dyrt:p. Enda en god grunn for å ikke spise sånn;) Mhm! Det er jo ran jo! :rofl: Har gått rundt å ristet på hodet for meg selv pga dette her i hele dag, det er jo sykt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adrian94 Skrevet 9. desember 2011 Del Skrevet 9. desember 2011 Kan legge ut den kjæresten vil jeg skal lage . Jeg bare håpet på en sunnere variat Hva er din definisjon på sunt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 9. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 9. desember 2011 Mhm! Det er jo ran jo! :rofl: Har gått rundt å ristet på hodet for meg selv pga dette her i hele dag, det er jo sykt Åå, du er så søt:p Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 9. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 9. desember 2011 Hva er din definisjon på sunt? Uten poteter og mel.. (altså, minst mulig karbohydrater:whistling:) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.