Gå til innhold

Tynn på morgenen, feit på kvelden


eizen32

Anbefalte innlegg

Når jeg våkner på morgenen ser altså magen helt annerledes ut enn når jeg legger meg. Jeg sliter altså litt med å få bort det siste magefettet. På morgenen kan den se forholdsvis flat ut, noe som fester et lite smil på starten av dagen. Iløpet av dagen ser det derimot ut som om magen hoper opp fett, og mot kvelden ser man en liten klump der nede.

Hvorfor er det slik? Hva skjer iløpet av natten, og hvorfor samler den opp iløpet av dagen? Hva kan jeg gjøre for å unngå at den samler opp så mye iløpet av dagen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Føler at det ikke ligger så mye i magesekken, så handler ikke så mye om oppblåsthet osv. Kjenner at avstanden mellom ytterhuden og magemusklene blir større om kvelden, så må ha noe med fettet og gjøre. Er det snakk om vannsamling i fettet? Skjer det i større grad med enkelte personer kontra andre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Høres ut som vannsamling, ja. Jeg "sliter" med det samme, og det er utrolig frustrerende det vet jeg godt. Dette skjer nok med alle, men jeg kan tenke meg at enkelte plages i større grad enn andre alt ettersom hva de spiser og hvor mye vann de drikker i løpet av dagen. Du har ikke nødvendigvis lagt på deg fett selv om det kan føles og se slik ut om kvelden. Hvis du er veldig plaget kan du prøve å finne ut hva som gjør det, ved å notere ned hva det siste du spiste før "oppblåstheten" kommer var, og gjenta hver dag i en ukes tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jester

Aight folkens:

Man "sliter" ikke med dette, og man er ikke "tynnere eller feitere", man er lettere på morgenen en på kvelden da man ikke har spist og holder like mye vann. MEN kroppen er i konstant endring, eneste grunnen til at dere legger merke til dette er for at dere sammenligner. ALLE har det slik, sånn er livet, akkurat som INGEN veier 60.0 kg blank hele tiden, man er alltid +/- 2ish kg som kommer av vann, mat, tarminnhold osv osv.

Så om du absolutt MÅ bry deg så snu på flisa og si at i stedet for at du er tynn på morgenen og feit på kvelden så er du nå *trommevirvel* "VANLIG PÅ KVELDEN OG TYNNERE PÅ MORGENEN"

Ferdig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...