Gå til innhold

Sports BH som passer store/små


Marmil

Anbefalte innlegg

Vet de fleste har problemer med å finne perfect-fit undertøy og da spesielt BH/topp.Dette gjelder vel alle fra innoverpupp til "må nesten ha i trillebår" pupp. Så her kan man gjerne komme med innspill og tips til sine medsøstre om ja, nettopp, sports BH/topper!

I starten var det jo ikke vanskelig for meg. Var flatbrystet type 70A så Pierre Robert gjorde nytten med å holde nippelen under sjakk hvilket var det eneste jeg trengte. Ikke akkurat noe som kommer i veien for hverken løft eller løping på denne kanten.

MEN, så trener man en stund og blir plutselig litt bredere over ryggen, noe som selvfølgelig fører til at jeg nå i skrivende stund er 75/80 a. De gamle toppene gnager inn i ryggen og latsen. Kunne like gjerne satt på et plaster over nippelen og dratt på trening i stedet nå.

Tips i vei folkens!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er veldig fornøyd med denne:[ATTACH]100077[/ATTACH]

Adidas Performance SUPERNOVA MICOACH GLIDE BRA kjøpt på Zalando. Den sitter stramt, men er i mykt materiale som ikke gnager. Står i beskrivelsen at den er godt egnet til løping, noe jeg absolutt kan tenke meg den er. Den er også mer dekkende enn de fleste andre sportsbh jeg har prøvd, noe som gjør at valget av treningstopper til å ha over ikke begrenses av store/små bryster.

post-11655-14440935532709_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du skal ha en sportsbh som sitter som støpt bør du virkelig vurdere å kjøpe denne fra change! Aldri vært mer fornøyd! Puppene sitter der de skal og rikker seg ikke uansett hvor mye du hopper opp og ned! (y) Og gnaging har aldri vært noe problem for meg!

[ATTACH]100078[/ATTACH]

post-5923-14440935533407_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har sportsbh fra Pierre Robert, de fargerike der. Men, for det første vises brystvortene mine gjennom, haha lekkert. Og ikke minst ser jeg helt flatbrystet ut i den, bruker 70c til vanlig.. Finnes det en sportsbh som ikke presser de helt flat, men samtidig holder på plass?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Hej

Er helt ny her. Men er kommer et godt tips. Purelime compression bra, den er helt fantastisk. Bruker den til all type trening. Jeg tror den ble "best i test" IFORM . Lykke til videre ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...