Gå til innhold

Mimosa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  498
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Mimosa vant dagen sist 15. juni 2013

Mimosa hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Mimosa

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Et stykke laks med peppertomatsaus og en proteinshake:)
 2. Havregrøt med most banan, peanøttsmør, sjokoladeprotein, biola naturell og kanel:)
 3. Havregrøt laget av 250g havregryn, 1 banan, 75g sjokolade/peanøtt proteinpulver og walden farms karamellsaus på toppen. Mett? ja. Kvalmende søtt? JA!!!
 4. Salat, agurk, paprika og 80% fisk fiskekaker med ketchup:)
 5. Jeg er veldig fornøyd med denne:[ATTACH]100077[/ATTACH] Adidas Performance SUPERNOVA MICOACH GLIDE BRA kjøpt på Zalando. Den sitter stramt, men er i mykt materiale som ikke gnager. Står i beskrivelsen at den er godt egnet til løping, noe jeg absolutt kan tenke meg den er. Den er også mer dekkende enn de fleste andre sportsbh jeg har prøvd, noe som gjør at valget av treningstopper til å ha over ikke begrenses av store/små bryster.
 6. mimosa fra mimosa pudica eller? :)

  1. Mimosa

   Mimosa

   Måtte google nå, he he. Liker så godt såper som lukter mimosa, har det alltid på badet. Var liksom det første brukernavnet jeg kom på ;)

  2. Lloyd

   Lloyd

   regner med du fikk det en kjekk overraskelse da :) Er en rimelig flott plante! Aldri hørt om såpen, men tar ordet ditt på at det lukter godt ;)

  3. Mimosa

   Mimosa

   Absolutt, planten var lekker den :) Du får holde utkikk etter såpen da vet du ;)

 7. Har det også slik dersom jeg stresser, begynner å bli overtrent, eller har spist altfor mye rett før jeg legger meg. Best å ta seg tid til å roe kroppen helt ned og ikke stresse hverken fordøyelsessystem eller prøve å løse verdensproblemer siste 1,5 t før man skal sove. Det hjelper ihvertfall meg:)
×
×
 • Opprett ny...