Gå til innhold

Hel kylling


Anders_fitness

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

100g kylling (filet) inneholder 20-25g protein og ca 1g fett, og ikkenoe karbohydrater, som nevnt. En hel kylling vil da inneholde en god del mer, etter hvor tung den er. Sjekk næringsinnholdet på pakka hvis du er veldig usikker. Hvis du kjøper helgrilla kylling er det oppgitt en del fett og (kanskje litt karbohyrater og?), men dette er skinnet hovedsakelig.

Eks. Hvis du kjøper en hel kylling, som veier 800g, blir det 24g protein x 8 = 192g protein. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eneste "sikre" måten er å ribbe kyllingen for alt kjøttet, veie det og regne mellom 21-25g protein per hundre gram kjøtt.

Om du skraper av alt fettet er det jo knapt vits å bry seg om det.

Jeg trodde protein-innholdet var noe høyere for ferdig stekt kjøtt, men siden diett.no nå koster penger får ikke jeg skjekket det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eneste "sikre" måten er å ribbe kyllingen for alt kjøttet, veie det og regne mellom 21-25g protein per hundre gram kjøtt.

Om du skraper av alt fettet er det jo knapt vits å bry seg om det.

Jeg trodde protein-innholdet var noe høyere for ferdig stekt kjøtt, men siden diett.no nå koster penger får ikke jeg skjekket det.

Går det ikke an å bruke Matvaretabellen da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...