Anders_fitness Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Hvor mye proteiner, karbo og fett er det i en hel kylling? =)) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Kommer ann på om det er skinn på etc du kan sjekke hos f.eks Ernæring og treningsdagbok | MyLog Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders_fitness Skrevet 14. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 14. mars 2013 Jeg sjekka der, men når det står 100g.. mener de kun kjøtt da og ikke skinn? Jeg spiser KUN kjøttet, ikke noe annet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Ren kylling inneholder omtrent ikke karbohydrat eller fett. F.eks Prior 100gra kyllingfile har 24g protein, 0gr. karbohydrat og 1gram fett i seg Næringsinnhold i Kyllingfilet | MyLog Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704204 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders_fitness Skrevet 14. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 14. mars 2013 Okei. En hel kylling inneholder sånn ca? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704229 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Uten skinn ville jeg tippet 800-900. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders_fitness Skrevet 14. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 14. mars 2013 Uten skinn ville jeg tippet 800-900. Proteiner?? Eller mener du 80-90 g? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Proteiner?? Eller mener du 80-90 g? Kcal. Ingen karbohydrater, 120g protein og resten fett tenker jeg (mye fett i lår, vinger og "rygg"/side). Wild guessing, kommer ann på kyllingens størrelse og tilberedelse. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704336 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders_fitness Skrevet 14. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 14. mars 2013 Kcal. Ingen karbohydrater, 120g protein og resten fett tenker jeg (mye fett i lår, vinger og "rygg"/side). Wild guessing, kommer ann på kyllingens størrelse og tilberedelse. Såpass ja Greit å vite. Tusen takk for svar... Forresten, hvor mye fett vil du anta at det er? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704342 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Såpass ja Greit å vite. Tusen takk for svar... Forresten, hvor mye fett vil du anta at det er? 40g ca. Igjen bare et estimat. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forsvarsdama5.0 Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 100g kylling (filet) inneholder 20-25g protein og ca 1g fett, og ikkenoe karbohydrater, som nevnt. En hel kylling vil da inneholde en god del mer, etter hvor tung den er. Sjekk næringsinnholdet på pakka hvis du er veldig usikker. Hvis du kjøper helgrilla kylling er det oppgitt en del fett og (kanskje litt karbohyrater og?), men dette er skinnet hovedsakelig. Eks. Hvis du kjøper en hel kylling, som veier 800g, blir det 24g protein x 8 = 192g protein. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gulrotkake Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Eneste "sikre" måten er å ribbe kyllingen for alt kjøttet, veie det og regne mellom 21-25g protein per hundre gram kjøtt. Om du skraper av alt fettet er det jo knapt vits å bry seg om det. Jeg trodde protein-innholdet var noe høyere for ferdig stekt kjøtt, men siden diett.no nå koster penger får ikke jeg skjekket det. Johanne22 og FatUnicorn 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704384 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forsvarsdama5.0 Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Eneste "sikre" måten er å ribbe kyllingen for alt kjøttet, veie det og regne mellom 21-25g protein per hundre gram kjøtt. Om du skraper av alt fettet er det jo knapt vits å bry seg om det. Jeg trodde protein-innholdet var noe høyere for ferdig stekt kjøtt, men siden diett.no nå koster penger får ikke jeg skjekket det. Går det ikke an å bruke Matvaretabellen da? Gulrotkake 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gulrotkake Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Går det ikke an å bruke Matvaretabellen da? Det kan man, men da må man først vite om den Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forsvarsdama5.0 Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 hehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704429 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn Skrevet 14. mars 2013 Del Skrevet 14. mars 2013 Da er bein trekket fra en hel kylling fra Meny, ca. Tor og FatUnicorn 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18790-hel-kylling/#findComment-704463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.