Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Svinekjøttdeig som gikk på dato feks 14/2-13..Trygt å spise svinekjøttdeig noen dager etter datoen når den er uåpnet?

Karbonadedeig, trygt å steke medium altså rosa ? Feks lager en fet burger så vil man ha den litt mørere? Trygt?

Fortsetter under...

Skrevet
"Best før" eller "Siste forbruksdag"?

Står "siste" forbruksdag.

....

Enn hvis du steker kjøttdeigen (uansett type) på den siste forbruksdagen, men spiser restene 1-2 dager senere..? :o:p

Skrevet
Da er vel den generelle anbefalingen å ikke bruke varen. Det går sikkert greit, men alltid en risiko man tar.

Hm jaokey..

Gjorde de med kylling en gang.. dog åpna pakke..skjer ikke igjen! Så kanskje greit å spandere på seg en ny pakke!

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...