VegarL Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 Svinekjøttdeig som gikk på dato feks 14/2-13..Trygt å spise svinekjøttdeig noen dager etter datoen når den er uåpnet? Karbonadedeig, trygt å steke medium altså rosa ? Feks lager en fet burger så vil man ha den litt mørere? Trygt? Siter
isadres Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 "Best før" eller "Siste forbruksdag"? Siter
VegarL Skrevet 16. februar 2013 Forfatter Skrevet 16. februar 2013 "Best før" eller "Siste forbruksdag"? Står "siste" forbruksdag. .... Enn hvis du steker kjøttdeigen (uansett type) på den siste forbruksdagen, men spiser restene 1-2 dager senere..? Siter
isadres Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 Står "siste" forbruksdag. Da er vel den generelle anbefalingen å ikke bruke varen. Det går sikkert greit, men alltid en risiko man tar. Siter
VegarL Skrevet 16. februar 2013 Forfatter Skrevet 16. februar 2013 Da er vel den generelle anbefalingen å ikke bruke varen. Det går sikkert greit, men alltid en risiko man tar. Hm jaokey.. Gjorde de med kylling en gang.. dog åpna pakke..skjer ikke igjen! Så kanskje greit å spandere på seg en ny pakke! Siter
Tutogkjør Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 Jeg bryr meg aldri om datoer, verken "best før" eller "siste forbruksdag". Ser, lukter og smaker det ok blir det spist. Null problemer hittil i alle fall. FatUnicorn, +++ og VegarL 3 Siter
BROrilla Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 Jeg spiser ting så lenge det ikke lukter dårlig kuse Siter
FireWalkWithMe Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 Jeg spiser ting så lenge det ikke lukter dårlig kuse Haha! Enig i den BROrilla 1 Siter
sistemann Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 Hva risikerer man egentlig, så lenge du steker det godt? Mislykket måltid? Siter
BROrilla Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 kom over denne http://www.dinside.no/874224/ikke-glem-aa-tomme-kjoleskapet Siter
sistemann Skrevet 16. februar 2013 Skrevet 16. februar 2013 Men hvis man steker ting godt og dreper alle bakteriene, er det da noe mer enn dårlig smak man har å frykte? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.