Gå til innhold

sistemann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sistemann

 1. Nå er jeg kanskje bare dust, men jeg er litt overrasket over at det går an å slite med 14.30 når man er et normalt menneske som faktisk prøver litt (ikke overvektig, og burde være passe sprek når man er i Forsvaret). Har du sjekket det medisinsk?
 2. Jeg har ikke sett denne her inne. Sammendrag: Link til artikkel. Jeg tar like greit også og linker til en reddit-tråd hvor saken diskuteres. Merk førsteinnlegget:
 3. For øvrig er økonomisk kriminalitet i større grad enn mye annet en rasjonell, fornuftbasert greie, så den preventive virkningen ved (streng) straff kan jo håpes å være større (hvorvidt den er det, er en annen sak). Når det gjelder "organisert kriminalitet", drev ikke disse gutta et hemmelig online-utsalg/illegal børs, med klare rollefordelinger seg imellom, dekknavn, og produksjon og omsetning av illegale stoffer uten sidestykke i norgeshistorien? At dette var svært organisert kriminalitet, kan neppe være særlig tvilsomt.
 4. Jeg ser ikke bort fra at det kan være vanskelig å rent faktisk få aksept for dette, men objektivt sett finnes det vel greit mennesker du med sannsynlighetsovervekt kan fastslå er dopet kun ut fra utseende.
 5. Hva i helvete skulle poenget være med bra kropp hvis man ikke skulle drita ut på byen hver helg og forsøke sjekke damer?
 6. Det er klart du er litt forstyrret når du ser fitnessbildene hun har der, og hun føler at det er disse som er idealet. Hun ser, som de andre, avmagret og pint ut, med stygge silikonpupper.
 7. Måles proteinbehovet basert på totalmasse? Eller handler det mer om muskelmassen?
 8. Aha. Trodde den bryterdrakta var "drakt" (av typen som legger 100 kg på bøyen), og at singlet siktet til en vanlig singlet ... Jeg kunne kommet til å snu noen hoder, hadde jeg stilt.
 9. Er det - si - truse under en løs shorts, eller gjennomfører man selve løftet kun iført truse? Plutselig vekket dette arrangementet min interesse også.
 10. Hva er greia med truse? Frykt for at panserboxere skal gi hjelp til knebøyen?
 11. Jeg legger for ordens skyld til at det i dette tilfellet er snakk om en inndragning, det vil si at man konfiskerer (antatt) utbytte fra en ulovlig handling. Det er med andre ord ikke snakk om en bot eller et forelegg. Det ville vært litt hult dersom man kunne tjene millioner på ulovlig virksomhet, avtjene en dom, og så returnere til millionene som ligger og venter på deg. Da kunne det kanskje fort være verdt det? Men som påpekt kan det ramme hardt når utbyttet i realiteten ikke lenger finnes, og personen ender som gjeldsslave. Retten har mulighet til redusere eller la kravet bortfalle dersom k
 12. Hvorfor i alle dager skulle ikke en jente kunne vinne fitness-klassen ren? De er da tynne med litt muskler? Marit Bjørgen har mer muskler enn de fleste, og burde kunne vinne var hun tynnere og penere. Greit nok at det sikkert er en del som tar snarveien, men det ser ut som at den vanlige veien også bør være veldig farbare.
 13. Men det er vel neppe tilfellet her? Med strafferammene i denne saken antar jeg at tiltale er tatt ut av statsadvokaten?
 14. Jeg ville undersøkt nøye om disse gradene er etterspurt i markedet. En del av de nyetablerte private høyskolene har lav anseelse og tilbyr utdanninger som ikke gjør deg spesielt attraktiv, med andre ord kan det dessverre være bortkastet tid og penger for deg. Jeg mener ikke å være for negativ her, men vær forsiktig med hva du begir deg inn på. Hva ønsker du å bruke utdannelsen din til?
 15. Jeg vet ikke helt om jeg føler Elander med dette er "avslørt". Han motsier seg kanskje litt når han både ramser opp noen navn og påstår klienforholdene er konfidensielle, men jeg har ikke vanskeligheter med å tro at en plutselig journalisthenvendelse til noens agent medfører at agenten benekter alt kategorisk. Må også si jeg ler litt av Anka som altså er fitness-dame blitt. "Den kroppen jeg har i dag hadde han aldri klart å få til, fordi han ikke har den kunnskapen som skal til." Mulig det er mine fordommer som slå til, men jeg kan egentlig ikke se for meg Anka som kompetent i noe som hels
 16. Hva er egentlig det vitenskapelige grunnlaget for denne vekt/cm-greia alle hele tiden refererer til? Er det ikke en veldig naiv tilnærming? Det er stort spenn i den menneskelige variasjonen, og det virker ikke umiddelbart så overbevisende for meg å vise til at en eller annen trener føler at det er dette eller dette som er oppnåelig. Det virker som BMI, et greit mål på populasjonsnivå, men relativt intetsigende på individnivå.
 17. Det er lite på de damene som ikke skriker mann. Hver sin smak.
 18. For all del, jeg bare synes det er pussig at det er såpass utbredt her inne. At det er en og annen er ikke så overraskende, men på en så mainstream side som fitnessbloggen overrasker det litt akkurat hvor mange det er. Basert på profilbildet ditt har du en sykt mye finere fysikk enn han Levrone. Må ikke finne på å bytte det ut.
 19. Ærlig spørsmål, og det er sikkert nevnt i tråden her før, men er det virkelig sånn at dere har lyst til å se ut som disse gutta? Jeg synes det er pussig at belgisk blå idealet til så mange her inne. Det meste av det som linkes av menn har en fysikk som blir ledd av i resten av samfunnet.
 20. En del av poenget med Norsk Tipping er jo nettopp at det skal være halvkjipt, så vi slipper at rånete karer med lav impulskontroll får det alt for morsomt og spiller bort hele trygda si. De gjør en god jobb.
 21. Litt usikker på ironien her. Det var jo ditt meningsløse eksempel.
 22. Når du snakker om å dra lastebiler og pulker er jo det noe helt annet. I de tilfellene drar man dingsen i samme retning som den er i bevegelse.
×
×
 • Opprett ny...