Gå til innhold

sistemann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nå er jeg kanskje bare dust, men jeg er litt overrasket over at det går an å slite med 14.30 når man er et normalt menneske som faktisk prøver litt (ikke overvektig, og burde være passe sprek når man er i Forsvaret). Har du sjekket det medisinsk?
 2. Jeg har ikke sett denne her inne. Sammendrag: Link til artikkel. Jeg tar like greit også og linker til en reddit-tråd hvor saken diskuteres. Merk førsteinnlegget:
 3. For øvrig er økonomisk kriminalitet i større grad enn mye annet en rasjonell, fornuftbasert greie, så den preventive virkningen ved (streng) straff kan jo håpes å være større (hvorvidt den er det, er en annen sak). Når det gjelder "organisert kriminalitet", drev ikke disse gutta et hemmelig online-utsalg/illegal børs, med klare rollefordelinger seg imellom, dekknavn, og produksjon og omsetning av illegale stoffer uten sidestykke i norgeshistorien? At dette var svært organisert kriminalitet, kan neppe være særlig tvilsomt.
 4. Jeg ser ikke bort fra at det kan være vanskelig å rent faktisk få aksept for dette, men objektivt sett finnes det vel greit mennesker du med sannsynlighetsovervekt kan fastslå er dopet kun ut fra utseende.
 5. Hva i helvete skulle poenget være med bra kropp hvis man ikke skulle drita ut på byen hver helg og forsøke sjekke damer?
 6. Det er klart du er litt forstyrret når du ser fitnessbildene hun har der, og hun føler at det er disse som er idealet. Hun ser, som de andre, avmagret og pint ut, med stygge silikonpupper.
 7. Måles proteinbehovet basert på totalmasse? Eller handler det mer om muskelmassen?
 8. Aha. Trodde den bryterdrakta var "drakt" (av typen som legger 100 kg på bøyen), og at singlet siktet til en vanlig singlet ... Jeg kunne kommet til å snu noen hoder, hadde jeg stilt.
 9. Er det - si - truse under en løs shorts, eller gjennomfører man selve løftet kun iført truse? Plutselig vekket dette arrangementet min interesse også.
 10. Hva er greia med truse? Frykt for at panserboxere skal gi hjelp til knebøyen?
 11. Jeg legger for ordens skyld til at det i dette tilfellet er snakk om en inndragning, det vil si at man konfiskerer (antatt) utbytte fra en ulovlig handling. Det er med andre ord ikke snakk om en bot eller et forelegg. Det ville vært litt hult dersom man kunne tjene millioner på ulovlig virksomhet, avtjene en dom, og så returnere til millionene som ligger og venter på deg. Da kunne det kanskje fort være verdt det? Men som påpekt kan det ramme hardt når utbyttet i realiteten ikke lenger finnes, og personen ender som gjeldsslave. Retten har mulighet til redusere eller la kravet bortfalle dersom k
 12. Hvorfor i alle dager skulle ikke en jente kunne vinne fitness-klassen ren? De er da tynne med litt muskler? Marit Bjørgen har mer muskler enn de fleste, og burde kunne vinne var hun tynnere og penere. Greit nok at det sikkert er en del som tar snarveien, men det ser ut som at den vanlige veien også bør være veldig farbare.
 13. Men det er vel neppe tilfellet her? Med strafferammene i denne saken antar jeg at tiltale er tatt ut av statsadvokaten?
×
×
 • Opprett ny...