Carl-Erik Skrevet 14. november 2011 Skrevet 14. november 2011 Nå er det høst og tid for å gro. Spiser derfor sjeldent måltider under 1000kcal. Her er en kjapp lunsj på 150g prot, 25g fett og 90g karb. 1200kcal http://erikcbb.wordpress.com/2011/11/14/enkle-er-ofte-det-beste/ Ultraboy 1 Siter
Carl-Erik Skrevet 16. november 2011 Forfatter Skrevet 16. november 2011 Prøvde noe helt nytt. Havrekylling-kaker. Overraskende godt.. Blir lunsj eller kvelds ofte fremover.. http://erikcbb.wordpress.com/2011/11/16/havrekyllingskaker/ Siter
Jane Skrevet 16. november 2011 Skrevet 16. november 2011 Hadde jeg bare klart å spise så store måltider Siter
Carl-Erik Skrevet 16. november 2011 Forfatter Skrevet 16. november 2011 Jeg spiser som regel bare 4 måltider om dagen. Så ligger på mellom 4,500 og 5000kcal. Det er mye men ikke sånn absurd mye som enkelte spiser.. Admira 1 Siter
Carl-Erik Skrevet 17. november 2011 Forfatter Skrevet 17. november 2011 Rundstykker med pesto, bacon og speilegg. Sykt lenge siden jeg spiste dette sist. Hadde helt glemt hvor godt det er. Siter
Sara Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Rundstykker med pesto, bacon og speilegg. Sykt lenge siden jeg spiste dette sist. Hadde helt glemt hvor godt det er. hørtes veldig godt ut:) Siter
Carl-Erik Skrevet 18. november 2011 Forfatter Skrevet 18. november 2011 Kasein, cognac, valnøtter. Perfekt som siste måltid før leggetid http://erikcbb.wordpress.com/2011/11/17/kveldskos-2/ Salamander 1 Siter
Carl-Erik Skrevet 18. november 2011 Forfatter Skrevet 18. november 2011 hørtes veldig godt ut:) Burde prøves om du ikke har smakt det før. Kanskje litt sært med pesto under, men jeg elsker det. Siter
IdaL007 Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 oooi! Mye av dette skal prøves!! (litt mindre mengder da:P) Siter
ubertass Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Need moar bacon. Ultraboy, elvi, Sigvar Garfors og 2 andre 5 Siter
Lily Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Prøvde noe helt nytt. Havrekylling-kaker. Overraskende godt.. Blir lunsj eller kvelds ofte fremover.. http://erikcbb.wordpress.com/2011/11/16/havrekyllingskaker/ Digger at det er flere enn meg som spiser kjøtt og syltetøy sammen - det er jo så godt! Kyllingindrefilet med bringebærsyltetøy uten sukker! Siter
ubertass Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Er det godt aleine er det godt sammen i praksis ? Siter
Carl-Erik Skrevet 18. november 2011 Forfatter Skrevet 18. november 2011 Need moar bacon. Hehe. Ja hadde smakt bedre med dobbelt så mye bacon.. Men prøver spise minimalt med svinekjøtt. Siter
Lily Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Er det godt aleine er det godt sammen i praksis ? Praksis? Det er i hvert fall godt sammen! Men kjøttet bør ha en nøytral smak - jeg vet ikke hvor godt det er med krydret kjøtt Siter
Sara Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Burde prøves om du ikke har smakt det før. Kanskje litt sært med pesto under, men jeg elsker det. Jeg syntes pesto smaker godt til alt av kjøtt, så det går nok fint Siter
Carl-Erik Skrevet 19. november 2011 Forfatter Skrevet 19. november 2011 Digger at det er flere enn meg som spiser kjøtt og syltetøy sammen - det er jo så godt! [ATTACH=full]1979[/ATTACH] Kyllingindrefilet med bringebærsyltetøy uten sukker! Kjøtt og bær er jo skikkelig steinalder-diett som skal være så bra Siter
Lily Skrevet 19. november 2011 Skrevet 19. november 2011 Kjøtt og bær er jo skikkelig steinalder-diett som skal være så bra Det er nydelig! Syltetøy er vel ikke akkurat steinalderdiett (sukker eller søtning), men det er godt! Jeg tror ikke "hulemenneskene" hadde klaget hvis de hadde fått denne kombinasjonen servert :thumbsup: Siter
Roger86 Skrevet 19. november 2011 Skrevet 19. november 2011 Tyttebær er en utrolig viktig del av de aller fleste tunge kjøtt-måltid. Siter
Lily Skrevet 19. november 2011 Skrevet 19. november 2011 Tyttebær er en utrolig viktig del av de aller fleste tunge kjøtt-måltid. Jupp, så jeg skjønner ikke hvorfor ikke flere enn meg og Carl-Erik slår et slag for andre typer syltetøy sammen med kjøtt og middagsmat! Siter
Lily Skrevet 19. november 2011 Skrevet 19. november 2011 Parmaskinke (eller annen type urøkt spekeskinke) sammen med mager smørost naturell (så og si bare proteiner) og syltetøy i en påleggsrull er bare sinnsykt godt! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.