PG* Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Legger inn oppskrift på chili con carne gryta mi, de fleste slike oppsrkifter rundt forbi er for simple og har ikke med alt som trengs 800 gr karbonadedeig 1 boks hermetiske hakkede tomater 1 boks chilibøner 1 boks kidney bønner 1 gul paprika 1 rød paprika 1 grønn paprika 1 søt paprika 1 vanlig løk 1 charlottløk 1/2 squash 3-4 båter hvitløk 1 liten boks mais 1 halv lime , skvis ut saften på den men la den koke oppi gryta og ta den ut før servering 2 røde chili ( bruk så mange frø du tørr fra dem også) chilisaus bruker 2-3 typer chilipulver brun kjøtt, kapp alt opp og hiv i en gryte ( minst 4,5 liter på nevnte menger)og la det småkoke i minst 2,5 time opp mot 8 timer er best. Smak til med chilipulver og saus underveis. Jeg har regel i minst 3 typer chili men bruker som oftest 5-6 minst.. smaker bare bedre når en varmer det dagen etter og det får kokt enda mere Server med det du finner passende, hvitløksbrød, ris, tortialler, pita, pasta rømme eller ingenting. Salat er ikke lov.. kan selvfølgelig øke mengden av ting om en trenger mer en to porsjoner litt vann i så er det plutselig suppe, som også smaker godt, selv om suppe ikke er mat men tilbehør.. næringsinnholdet har jeg ikke regnet ut men er jo sunnheten selv dette her.. HanneBoost, 02-snapper og Aurelius 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
bqrk Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Lagde meg en nedjustert versjon av oppskriften du la ut her til middag i går! Chili con Carne er noe av det bedre en kan dytte i seg etter en tung treningsøkt ja, helt enig i den! Ble slik; [ATTACH]73570[/ATTACH] Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-570559 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Synes din hørtes mer simpel ut. -Løk må surres blank -Spisskummen, oregano, koriander? Jatakk -Brune kjøttet en gang, og koke det i flere timer? Neitakk, det ville jeg kun gjort med grytekjøtt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-570580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PG* Skrevet 20. november 2012 Forfatter Del Skrevet 20. november 2012 Synes din hørtes mer simpel ut. -Løk må surres blank -Spisskummen, oregano, koriander? Jatakk -Brune kjøttet en gang, og koke det i flere timer? Neitakk, det ville jeg kun gjort med grytekjøtt regner med du har rukket å lage den etter min måte alt og prøvesmaket og konkludert med at det ikke fungerte og må forandres? Oppskriften fungerer fint som den er. lag din egen tråd eller post dine egne oppskrifter.. Velvet, Saywhat og focuseme 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-570639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
focuseme Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 regner med du har rukket å lage den etter min måte alt og prøvesmaket og konkludert med at det ikke fungerte og må forandres? Oppskriften fungerer fint som den er. lag din egen tråd eller post dine egne oppskrifter.. Hehe! Måtte le litt (jeg sølte til og med varm kaffe nedover beinet, takk). Så veldig bra ut den oppskriften - veldig enkel hverdagsmiddag (etter min mening). Eneste er at gryta må stå så forbanna lenge, men det er jo det som gir smak. Samt litt mørk sjokolade (ala Hellstrøm!). Forresten - jeg har ikke prøvd oppskriften din, men lurer på om det blir søt smak på gryta? Sist jeg lagde så følge jeg det ble veldig søt smak på hele greia (nesten litt sur/søtt) og det likte jeg ikke så godt. PG* 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-570755 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PG* Skrevet 20. november 2012 Forfatter Del Skrevet 20. november 2012 sist gang jeg lagde den brukte jeg en hel lime, saften fra en halv og en halv delt i biter opp, og det ga litt for mye lime smak, så en halv holder der.. Synes ikke den bir søt, selv om jeg både bruker søt paprika og søt chilisaus (ikke så mye) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-570928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Asster Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Legger inn oppskrift på chili con carne gryta mi, de fleste slike oppsrkifter rundt forbi er for simple og har ikke med alt som trengs 800 gr karbonadedeig 1 boks hermetiske hakkede tomater 1 boks chilibøner 1 boks kidney bønner 1 gul paprika 1 rød paprika 1 grønn paprika 1 søt paprika 1 vanlig løk 1 charlottløk 3-4 båter hvitløk 1 liten boks mais 1 halv lime , skvis ut saften på den men la den koke oppi gryta og ta den ut før servering 2 røde chili ( bruk så mange frø du tørr fra dem også) chilisaus bruker 2-3 typer chilipulver brun kjøtt, kapp alt opp og hiv i en gryte ( minst 4,5 liter på nevnte menger)og la det småkoke i minst 2,5 time opp mot 8 timer er best. Smak til med chilipulver og saus underveis. Jeg har regel i minst 3 typer chili men bruker som oftest 5-6 minst.. smaker bare bedre når en varmer det dagen etter og det får kokt enda mere Server med det du finner passende, hvitløksbrød, ris, tortialler, pita, pasta rømme eller ingenting. Salat er ikke lov.. kan selvfølgelig øke mengden av ting om en trenger mer en to porsjoner litt vann i så er det plutselig suppe, som også smaker godt, selv om suppe ikke er mat men tilbehør.. næringsinnholdet har jeg ikke regnet ut men er jo sunnheten selv dette her.. Takk for bra mattips! Skal testes ut i morgen:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-570936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hanne_ Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Banan er kjempegodt som tilbehør til slike chiligryter Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-571040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Platon Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Blir den ikke tørr PG? Virket som litt lite væske i forhold til resten av innholdet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-571069 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PG* Skrevet 20. november 2012 Forfatter Del Skrevet 20. november 2012 Blir den ikke tørr PG? Virket som litt lite væske i forhold til resten av innholdet. nei den blir ikke tørr bruker væsken fra chilibønnene og litt av den andre væsken fra hermetikken, tar man alt blir det i meste laget.. man må se det litt ann.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-571100 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Platon Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Ok, skal prøve den Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-571102 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eplekatt Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Brotip er at chilin con carne kan fryses - smaker tålelig greit etterpå. Eneste jeg kan å lage som faktisk er mulig å lage 5kg av, og fryse ned i porsjonsstørrelser. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-571838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sk90 Skrevet 24. februar 2013 Del Skrevet 24. februar 2013 Blei ikkje dum den her! Var og nice å slenge oppi ei heil kanelstang eller 2 som du tek ut før servering. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-681646 Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 24. februar 2013 Del Skrevet 24. februar 2013 Høres veldig god ut, skal definitivt testes en dag Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-681658 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cesandberg Skrevet 24. februar 2013 Del Skrevet 24. februar 2013 Chili Con Carne er en digg rett det ja. Et godt tips er å kutte opp og steke inn litt røkt sideflesk eller røkt bacon, da får den en skikkelig god røyksmak Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14967-pgs-chili-con-carne/#findComment-681659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.