Elisaflisa Skrevet 5. oktober 2012 Del Skrevet 5. oktober 2012 Hvorfor er det ikke anbefalt å karbe opp på hurtig ris? Kan boil om bag jasminris som kokes på 10 min. brukes? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kris Li Skrevet 6. oktober 2012 Del Skrevet 6. oktober 2012 Hvor har du det fra? Hvit ris er vel en av de bedre matvarene å karbe opp på, med tanke på det lave fiberinnholdet m.m. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-504743 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisaflisa Skrevet 6. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 6. oktober 2012 Ja, det var det jeg også trodde. Leste det på forumet på tech nutrition Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-504760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 6. oktober 2012 Del Skrevet 6. oktober 2012 Har du noen formening om dette Asle? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-504787 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 6. oktober 2012 Del Skrevet 6. oktober 2012 Tror det henger igjen fra noen undersøkelse på Glykemisk Indeks der hurtigris er mye raskere enn jasminris. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-504792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robert André Skrevet 6. oktober 2012 Del Skrevet 6. oktober 2012 Lite fett, protein og fiber gjør ris til en veldig god kilde å karbe opp på. Så ja, kjør på med den ristypen du liker - så lenge den ikke inneholder særlige mengder fiber. Hva du burde bruke avhenger jo for øvrig litt av hvorfor du i utgangspunktet karber opp. Er det fordi du skal trene igjen om 8 timer, eller det fordi du rett og slett ønsker å fylle glykogenlagrene til neste ukes trening? En blanding av 2:1 glukose/fruktose har visst seg å gi raskest oppkarbing – men hvis det er snakk om en fitnesskonkurranse o.l synes jeg ris er en veldig god kilde. Hører sjeldent om mageproblemer/oppblåst mage og gir en fin og fyldig "look" i muskulaturen. Her er for øvrig en gammel sak om oppkarbing jeg har skrevet: En ABC i oppkarbing - Fitnessbloggen Jon og Oddis 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-504793 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CaraMella Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 Jeg jobber med avflesking, og har 80 g ris på planen. Bruker hurtig risen til Onkel Ben.. Burde jeg droppe den? Synes det er greit å ha alt klart på 3 min... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-507502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 Jeg jobber med avflesking, og har 80 g ris på planen. Bruker hurtig risen til Onkel Ben.. Burde jeg droppe den? Synes det er greit å ha alt klart på 3 min... Forsøk en uke med vanlig ris og se om du merker forskjell. Hvis ikke er det jo bare å fortsette som før. Problemet med vanlig ris kokt både i gryte og riskoker er at man helst bør lage minimum 2-300 gram om gangen for at det skal få bra resultat. Men setter du risen i kjøleskap fungerer det fint å varme i mikroen dagen etter. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-507523 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CaraMella Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 Forsøk en uke med vanlig ris og se om du merker forskjell. Hvis ikke er det jo bare å fortsette som før. Problemet med vanlig ris kokt både i gryte og riskoker er at man helst bør lage minimum 2-300 gram om gangen for at det skal få bra resultat. Men setter du risen i kjøleskap fungerer det fint å varme i mikroen dagen etter. Ukult svar:p men altså, nøyaktig hvordan er hurtigrisen ett dårligere alternativ enn vanlig? Bare lurer... Har ikke mikro:( Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-507554 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 Ukult svar:p men altså, nøyaktig hvordan er hurtigrisen ett dårligere alternativ enn vanlig? Bare lurer... Ris er jo primært en ren karbokilde så om noe av næringsstoffene skulle forsvinne i hurtigris så er det jo ikke noe stort problem om du spiser endel grønnsaker på siden. Du vil også redusere hvor effekten risen har på blodsukkeret ved å spise godt med grønnsaker ved siden så i balanserte måltider tror jeg nok ikke det har noe å si. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-507570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilo Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 Spørsmålet er jo også i hvilken grad du trenger å detaljstyre kosten din i den grad at dette ville spille noen som helst rolle. En ting er for å komme i konkurranseform, en annen er hvordan man praktisk velger/klarer å gjennomføre en diett over lengre tid/varig kostholdsendring. Jon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-507604 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CaraMella Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 I see.. målet er jo å bli "typisk" fit, med da nokså lav fett%, men fortsatt ingen sceneform... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-507627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jon Skrevet 9. oktober 2012 Del Skrevet 9. oktober 2012 Jeg har personlig god erfaring med oppkarbing på hvit ris, men folk er forskjellig. Jeg forterekker jasmin pga. konsistens og smak. Anbefaler for øvrig å prøve ut ulike karbohydrat-kilder i starten av "dietten" eller livsstilsendringen, og finne ut hva som fungerer best for nettopp deg og din kropp. Når det er kartlagt er det bare å kjøre på. BadWolf 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13014-oppkarbing-og-ris/#findComment-509201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.