Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg spiser ikke så mye brød lenger, har det med som matpakke et par ganger i uka når jeg ikke gidder å smelle sammen noe annet. På grunn av det varer et brød veldig lenge for meg, og det som er i fryseren akkruat nå er Ingers Lavkarbo, jeg synes det er godt. Sånn generelt velger jeg nesten alltid brød der skalaen er helt full, varierer mellom havrebrød, Ingers Superrug, Remas grovbrød osv. Når jeg er hos familien min og sånn spiser jeg det de spiser, jeg hadde en periode der jeg kunne bli rent ut gretten hvis min kjære bestemor hadde lagd smørbrød til oss og brukte loff eller lyst brød, og sånn vil jeg ikke bli igjen.

Fortsetter under...

Jeg spiser dettepost-7283-14440883932027_thumb.jpg(primært fordi jeg ikke tåler gluten) når brødlysten kicker inn. Hadde ikke store forventningene til det første gang jeg prøvde, men ble positivt overrasket. Synes det er ganske godt! I tillegg er det kun 145 kcal per 100 gram.

Bruker både over og undervarme. Aldri fått brødene klissete i midten... Skjærte du i brødet før det hadde kjølt seg ned?

Nope... skal prøve igjen idag, med litt mindre varme og litt lengre baketid. Brødet var forøvrig veldig godt, og det var nesten halleluja stemning i heimen en stund. :-)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...