IdaEriksen Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Jeg spiser ikke så mye brød lenger, har det med som matpakke et par ganger i uka når jeg ikke gidder å smelle sammen noe annet. På grunn av det varer et brød veldig lenge for meg, og det som er i fryseren akkruat nå er Ingers Lavkarbo, jeg synes det er godt. Sånn generelt velger jeg nesten alltid brød der skalaen er helt full, varierer mellom havrebrød, Ingers Superrug, Remas grovbrød osv. Når jeg er hos familien min og sånn spiser jeg det de spiser, jeg hadde en periode der jeg kunne bli rent ut gretten hvis min kjære bestemor hadde lagd smørbrød til oss og brukte loff eller lyst brød, og sånn vil jeg ikke bli igjen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/3/#findComment-460752 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linni91 Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Jeg spiser dette(primært fordi jeg ikke tåler gluten) når brødlysten kicker inn. Hadde ikke store forventningene til det første gang jeg prøvde, men ble positivt overrasket. Synes det er ganske godt! I tillegg er det kun 145 kcal per 100 gram. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/3/#findComment-460884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linni91 Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Haha, jævla stort bilde da Prøvde å krympe det joo SuperSilje 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/3/#findComment-460886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SuperSilje Skrevet 5. september 2012 Del Skrevet 5. september 2012 Jeg bruker bare speltlomper som "brød" om dagen Har kjøttpålegg og salat, røkt laks, fiksekaker, avokado og masse annet digg inni! Genialt og veldig godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/3/#findComment-460973 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 6. september 2012 Del Skrevet 6. september 2012 Bruker både over og undervarme. Aldri fått brødene klissete i midten... Skjærte du i brødet før det hadde kjølt seg ned? Nope... skal prøve igjen idag, med litt mindre varme og litt lengre baketid. Brødet var forøvrig veldig godt, og det var nesten halleluja stemning i heimen en stund. :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/3/#findComment-461403 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosmokula Skrevet 6. september 2012 Del Skrevet 6. september 2012 Prøv å stek de 15 min lengre Lette lenge og vel før jeg fant favorittbrødet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/3/#findComment-461419 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 6. september 2012 Del Skrevet 6. september 2012 LOFF Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11829-hvilket-br%C3%B8d-spiser-dere-som-spiser-br%C3%B8d/page/3/#findComment-461852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.