Bondejenta Skrevet 1. september 2012 Skrevet 1. september 2012 Ser det er ein del oppskrifter o.l. der ein skal bruke eggekvitar. Men, kva gjer ein då med eggeplommen? Finnes det nokre gode oppskrifter, eller kastar folk den? LittleMissSunshine 1 Siter
Gjest Ukjent666 Skrevet 1. september 2012 Skrevet 1. september 2012 Hjemmelaget vaniljeis | TINE.no Vanilje is... Astriiiixxx og Bondejenta 2 Siter
BadWolf Skrevet 1. september 2012 Skrevet 1. september 2012 Hjemmelaget vaniljeis | TINE.no Vanilje is...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Siter
Myr Skrevet 1. september 2012 Skrevet 1. september 2012 får øyeverk når jeg ser folk kaster vitaminbombene aka eggeplommer rett i søpla fff, Johan Milfred, Bondejenta og 3 andre 6 Siter
Kristin Charm Skrevet 1. september 2012 Skrevet 1. september 2012 Enig med Myrheim. Skal du bare bruke eggehviter til noe så lag heller eggerøre/omelett av plommene eller bruk dem i en pannekakerøre eller lignende. Eller lag vaniljekrem og spis det med skje. Siste er høyst anbefalt. Bondejenta 1 Siter
Bondejenta Skrevet 1. september 2012 Forfatter Skrevet 1. september 2012 Flott å sjå at det er andre som heller ikkje likar tanken på å kaste eggeplommen. Var litt bekymra for at det var "normalt" å gjere. Fleire tips til bruksområder for eggeplommen tek eg gjerne i mot, for då kan det hende eg faktisk tør å driste meg til å bruke nokre av "eggekviteoppskriftene" og;) Anny92 1 Siter
02-snapper Skrevet 1. september 2012 Skrevet 1. september 2012 du kan spare opp ca 10 stykk plommer og teste denne: Glad i mat: Sitronkrem/ Lemon Curd (erstatt med fordel sukkeret med sukrin - så er den ikke så gæli ) eller majones = 2 plommer, 1 ts dijonsennep, 1-2 ss sitron, 2-3 dl macadmiaolje, salt, hvitløk, dill råmelkspudding: Fra jord til bord: Råsunn råmelkspudding er nostalgimat fra barndommens rike, milde himmel! Bondejenta 1 Siter
Bondejenta Skrevet 2. september 2012 Forfatter Skrevet 2. september 2012 du kan spare opp ca 10 stykk plommer og teste denne: Glad i mat: Sitronkrem/ Lemon Curd (erstatt med fordel sukkeret med sukrin - så er den ikke så gæli ) eller majones = 2 plommer, 1 ts dijonsennep, 1-2 ss sitron, 2-3 dl macadmiaolje, salt, hvitløk, dill råmelkspudding: Fra jord til bord: Råsunn råmelkspudding er nostalgimat fra barndommens rike, milde himmel! Supert! Takk,takk! Men, råmelkspudding uten bruk av råmelk stiller eg meg i grunnen litt skeptisk til:p Det burde heller kallast "mjølkepudding" eller noko i den dur. Hm, det får vere nok kverulering, er tross alt ingen her som har gitt den det namnet:) Og smaken er sikkert god uansett, sjølv om det ikkje er den same;) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.