Gå til innhold

Bondejenta

Medlemmer
 • Innholdsteller

  915
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Bondejenta vant dagen sist 30. januar 2014

Bondejenta hadde mest likt innhold!

Om Bondejenta

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 26. juli 1989

Nylige profilbesøk

2 055 profilvisninger
 1. Bondejenta

  Dagens Glade

  Litt frustrert over dårlig form og vekt som går i feil retningfor tida, men er superglad for at midjemålet mitt har krympa med 2cm sidan sist! :-D
 2. På dagar med 5-10min egentid på morningen så kan det funke :-) men alt som må passast på kan vere utfordrande, enkelte dagar(heldigvis ikkje så ofte). Serleg på dagar ein er aleine med fem ungar (3-9år). Då er typ mickromat eller shake litt enklare, for det et ein på vegen rett frå boks/glas. Då er det kjekt å ha fullverdige alternativ, enten liggande i frysen eller som pulver i ein boks. Men veit ikkje kva som kan funke.
 3. Bondejenta

  Dagens Glade

  Begge ungane, som har vore vrange med legginga i det siste, sovna med en gong dei la seg i kveld! <3 Og kyllingane flytta inn i nytt hønsehus i dag!
 4. Hei! Driv å skal få litt skikk på kosthaldet igjen, serleg etter ferien når arbeidsmengdene aukar. Vekta er forsåvidt grei, reknar med å gå ned dei ønska 2-4kiloane etter som treninga tar seg opp, men skulle hatt litt tips og råd til frukost. Ofte er det knapt med tid på morningen, med ungar som skal i alle retningar, før ein sjølv må kome seg i sving. Brødmat er ofte veldig lite fristande og det tar tid. Kva er gode, raske frukostalternativ? Kjærasten brukar herbalife-shake som frukosterstattar i travle periodar. Korleis er den sånn næringsmessig? Ser føre meg at ein shake er enklare å
 5. Er snakk om ein 17åring som vart vegetarianer i forbindelse med eit veddemål, og som fortsatte etterpå. Kunnskapen om kosthold er varierande, så det kan vere dagar med godt kosthold og dagar med salat og brød. Typisk feil ein del vegetarianera gjer, kutte ut kjøt uten å tenke skikkelig gjennom kva ein må erstatte det med. Heilt greitt for meg at ho er vegetarianer, men så lenge ho bur og jobbar hos oss, vil eg ikkje at det skal gå utover helsa (pga kulde og fysisk arbeid). Så greitt å lære seg litt ;-)
 6. Hei! Vi har eit problem. Har ein utenlandsk arbeidar her, som er vegetarianer. Jobben består av fysisk arbeid, og eg merkar på ho at kostholdet tærerveldig på ho no. Trøtt, kald og uopplagt. Skulle derfor hatt litt informasjon om korleis eit vegetarkosthald bør vere, på engelsk. Ein fettfri salat kan ikkje erstatte "normalt" kosthald. Ho et lite. Lite feitt, lite protein og lite mat. Eg fryktar ho kjem til å gå på ein skikkeleg smell snart. Er det noken som har linkar til gode, lettleste artiklar om vegetarkost? Ho kan ete både egg, mjelkeprodukt og fisk. Men får i seg alt for lite a
 7. Har funne min plass i livet :)

 8. Bondejenta

  Dagens Glade

  Har vore på netthandel og invistert i nokre kle eg leeeeeenge har hatt lyst på! Eg har verdas desidert beste kjærast! <3 Full klaff! Ooooog så er det berre 3 veker til eg flyttar!
 9. Bondejenta

  Dagens Glade

  Dagens glade er definitivt at eg har fått ei avtale i boks! Oooog at min kjære returnerar frå USA i dag/natt, så frå i mårå av går det an å prate med han på telefonen igjen
 10. Hehe, har ikkje sagt noke om at eg ikkje jobbar i ferien ;-) Har gjort fjøs i dag, reparert fôrvogn i går osv. :-P
 11. Haha, ja ikkje sant? ;-) For dei som måtte lure, så er eg ikkje bonde, men gardsjente, avløysar, agronom, odelsjente og dugnadsarbeidar innen landbruket. Er aktiv innan organisasjonsarbeid i landbruket og landbrukspolitikken.
 12. Skal sjå om eg får lest og svart her i løpet av næraste dagane. Er på ferie ;-)
 13. Bondejenta

  Dagens Glade

  Kun 17.mai og ei reise no, så er eg hos min kjære igjen! (så ikkje streik før etter kl.15 på søndag norwegianansette, please! Etter det støttar eg streik fult ut).
×
×
 • Opprett ny...