Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 19. august 2012 Skrevet 19. august 2012 Hei, Her kommet en oppskrift på protein cupcakes - cinnamon swirl! Hvem liker ikke det? Finnes på instagram under navnet djhardyboy. 2 eggehviter 1 helt egg 4 ss sukrin+ 2 scoops Proteinfabrikken Bakeprotein (44 g bakepro) 100 g Onos lavkalri eple syltetøy eller naturlig eplemos 40 g kokosmel 1/2 ts fiberhusk 1 dl vann eller farris naturell 1 ts kanel 1/2 bourbon vanilje pulver 1 liten ts bakepulver Miks alt godt i en bolle og fyll formene 1/3. Så drysser du litt kanel før du heller på mer røre, bruk en gaffel for å "swirle" kanelen rundt, stekes i ovn på 180 grader i ca 25 minutter. Næringsinnhold: Pr stk 66 kcal 10 g proteiner 2 g karbohydrater 2 g fett Totalt på 6 stk 394 kcal 58 g proteiner 14 g karbohydrater 12 g fett Titanium, Mona Elisabeth, Eliza og 4 andre 7 Siter
nolita Skrevet 19. august 2012 Skrevet 19. august 2012 nam! må testes en dag:) hørtes og så utrolig gode ut! Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 19. august 2012 Skrevet 19. august 2012 Om noen vil ha de karbohydrat fri så lager jeg mine slik: 2 egg 50g kokosmelk 40g proteinpulver 1- 2 teskjeer bakepulver 5-10 steviadråper Ca 50g protein, 3g karbo, 25g fett. Om proteinpulveret har mye kasein i seg så blir de luftige og gode, med lite kasein blir de voldsomt tørre. Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
Hanna89 Skrevet 19. august 2012 Skrevet 19. august 2012 Om noen vil ha de karbohydrat fri så lager jeg mine slik: 2 egg 50g kokosmelk 40g proteinpulver 1/2 teskje bakepulver 10-15 steviadråper Ca 50g protein, 3g karbo, 25g fett. De blir litt tørre og jeg har ikke helt funnet løsning på det uten å tilsette karbo. Men det fungerer veldig bra med en most banan eller ferske jordbær i røren. Da blir de veldig saftige. gullerot og eple funker veldig bra i kaker og muffins Siter
Forsvarsdama5.0 Skrevet 14. mars 2013 Skrevet 14. mars 2013 Kan man bruke vanlig mel istedenfor kokosmel? Evt. Fibra (fullkornsmel)? Siter
Aaandreaaa Skrevet 16. mars 2013 Skrevet 16. mars 2013 Kan man bruke vanlig mel istedenfor kokosmel? Evt. Fibra (fullkornsmel)? Kokosmel og vanlig mel oppfører seg veldig forskjellig, så jeg ville ikke forsøkt meg på det. Kokosmel suger til seg veldig mye væske, så da måtte du isåfall kuttet i væskemengden. Men mine erfaringer med å bytte ut kokosmel og andre meltyper er at det funker ganske dårlig dessverre. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.