Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Hei Jeg skal på telt/kano-tur med klassen, og ettersom jeg er på diett, må dette planlegges. Skal være borte fra mandags formiddag til onsdags formiddag. Frokosten er grei, ettersom det er havregryn, men lunsj/middag/kvelds er det verre med. Hvis jeg steker laks og kylling, og koker ris på forhånd, hvordan vil det da være å oppbevare dette? Tenkte jeg skulle ha med en sånn liten kjølebag, men elementene holder jo bare 12 timer. Kan bruke karbonadedeig også, hvis dette er bedre å oppbevare. Fikk beskjed om at det var mulighet for å sette det inne i et hus (på eget ansvar). Vi skal ha stormkjøkken, men hvordan det blir med dette er litt uvisst, så jeg må forberede maten hjemme først. Det var også snakk om at det var kjeler der og kjøleskap, men om dette fungerer visste de ikke, ettersom det blir brukt (max) to ganger i året:ROFLMAO: Noen med tips eller kunnskap rundt dette? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aslak Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 En uke betyr ikke allverden, spis det de andre spiser, ta eventuelt med noe proteinrikt som kan lagres i romtemperatur, fisk på boks?, og frukt/grønnsaker som tåler det samme. Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435540 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alakazam Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Hvis du skal ha noe på havregryna anbefaler jeg kokkosmelk da det aldri blir surt (oppbevares normalt inne i en kokkosnøtt i 40 grader..). Sardiner er også et kjempebra valg da de holder omtrent evig og er kjempe godt samt billig. Kjøtt som er innpakka (kotteletter) holder seg fint i to døgn, det skal trossalt stekes. Så kan du ta nøtteposer. Fint lite karbohydrater i dette bortsett fra havregryna da. Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435573 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 En uke betyr ikke allverden, spis det de andre spiser, ta eventuelt med noe proteinrikt som kan lagres i romtemperatur, fisk på boks?, og frukt/grønnsaker som tåler det samme. Det er bare snakk om to dager, men jeg er på deff for konkurransene til høsten Ellers hadde jeg jo skeiet ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435648 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 Hvis du skal ha noe på havregryna anbefaler jeg kokkosmelk da det aldri blir surt (oppbevares normalt inne i en kokkosnøtt i 40 grader..). Sardiner er også et kjempebra valg da de holder omtrent evig og er kjempe godt samt billig. Kjøtt som er innpakka (kotteletter) holder seg fint i to døgn, det skal trossalt stekes. Så kan du ta nøtteposer. Fint lite karbohydrater i dette bortsett fra havregryna da. Vi har tilgang til rent vann, så det går bra :-) Nøtter og sardiner kan jeg ikke spise. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435654 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Blir mye mat å ta med,om du skal spise kylling,karbonadedeig og ris på turen. Er vel 3 dager med mye aktivitet og håper du tatt i betraktning at du kommer til å trenge mye mer energi enn vanlig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 Blir mye mat å ta med,om du skal spise kylling,karbonadedeig og ris på turen. Er vel 3 dager med mye aktivitet og håper du tatt i betraktning at du kommer til å trenge mye mer energi enn vanlig. Nei, det er ikke så mye mat. Det er snakk om 600g kjøtt, 240g ris,160g havregryn, pp, grønnsaker, brokkoli og 2 laksefileter. Har jo ikke så mye mat på diett. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Jeg har hatt karbonadeig og annet vakumpakket kjøtt i liten kjølebag i 3-4 dager. Et godt fryseelement holder seg frossent i 24 timer og holder boksen kald ihvertfall i 2 døgn om du ikke åpner unødvendig. Egg kan også oppbevares i romtemperatur. Ta med en gammel stekepanne så kan du tilberede maten over glørne til bålet. Forøvrig... Kanotur = ørret = sunn mat Jane og Emiliemo 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435705 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Nei, det er ikke så mye mat. Det er snakk om 600g kjøtt, 240g ris,160g havregryn, pp, grønnsaker, brokkoli og 2 laksefileter. Har jo ikke så mye mat på diett. Blir mye mat å ta med,om du skal spise kylling,karbonadedeig og ris på turen. Er vel 3 dager med mye aktivitet og håper du tatt i betraktning at du kommer til å trenge mye mer energi enn vanlig. ca 3500kcal fordelt på 3 aktive dager? Risikosport mtp muskelmasse spør du meg! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435712 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 ca 3500kcal fordelt på 3 aktive dager? Risikosport mtp muskelmasse spør du meg! Nei. Jeg spiser frokost hjemme på mandag + kun frokost på onsdag. Det er snakk om ca.1650 kcal. Vet det ikke er mye, men ikke så mye å få gjøre med det Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435788 Del på andre sider Flere delingsvalg…
STRONG DAD Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Kan du bruke svin eller storfe så er nok det lettere å oppbevare enn fisk og kylling. Indrefilet ftw:-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
STRONG DAD Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Kom til å tenke på at hvis du har frossen kylling filet så går det nok problemfritt. Fisk vet jeg ikke med. Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435847 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 frys ned i porsjonsposer og bare pakk det godt inn i noe som isolerer f.eks kjøleposene du får i sverige når du handler =) da tiner det veldig langsomt, og holder seg kaldt opptil 36 timer ish Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Assie Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 En uke betyr ikke allverden, spis det de andre spiser, ta eventuelt med noe proteinrikt som kan lagres i romtemperatur, fisk på boks?, og frukt/grønnsaker som tåler det samme. Hvordan kan du bare anta at en uke ikke betyr allverden og at hun skal spise det de andre spiser? Hun skal stille i konkuranse og da betyr en uke MER en all verden faktisk. Så please. Emilie, vil annbefale deg og høre med de som har sotti opp kostholdplanen din om du kan bytte ut det kjøttet du egentlig skal spise med tunfisk og om det eventuelt vil påvirke noe. Den holder ihvertfall lenge på boksen xxxxx og Emiliemo 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 frys ned i porsjonsposer og bare pakk det godt inn i noe som isolerer f.eks kjøleposene du får i sverige når du handler =) da tiner det veldig langsomt, og holder seg kaldt opptil 36 timer ish Mener du at jeg kan steke alt idag, og frosse det ned inatt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435857 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 Hvordan kan du bare anta at en uke ikke betyr allverden og at hun skal spise det de andre spiser? Hun skal stille i konkuranse og da betyr en uke MER en all verden faktisk. Så please. Emilie, vil annbefale deg og høre med de som har sotti opp kostholdplanen din om du kan bytte ut det kjøttet du egentlig skal spise med tunfisk og om det eventuelt vil påvirke noe. Den holder ihvertfall lenge på boksen Kan bytte ut med tunfisk, men ÆSJ - klarer ikke tunfisk rent! Får jo ikke bruke ketchup engang Kunne jo pøsa på med krydder, men jeg tror det får bare gå som det går Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Assie Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Kan bytte ut med tunfisk, men ÆSJ - klarer ikke tunfisk rent! Får jo ikke bruke ketchup engang Kunne jo pøsa på med krydder, men jeg tror det får bare gå som det går Du klarer og være litt hardcore i 2 dager vel? Bare stapp hele boksen i kjeften, tygg som en gærning, så er det over på 5min Emiliemo og Kristin Charm 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Assie Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Jeg spiser tunfisk rett fra boksen uten noe før trening hver dag, COME AT ME BEAR GRYLLS! Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435861 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Mener du at jeg kan steke alt idag, og frosse det ned inatt? jepp... bare la deg avkjøle seg før du kaster det i frysern, så er saken biff kjøleelementene holder 12 timer ja, men hvis maten allerede er frossen holder deg mye mye lenger. kan jo pakke den frosne maten godt inn med kjøle element før du isolerer det. Gjorde det når jeg stilte på stavanger open i fjor.. det holdt seg godt kaldt fra fredag formiddag til søndag morgen Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pathiic Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Skulle likt å sett deg øde i villmarka på diett emilie! Men 2 dager i villmarka er null problem for maten:) risen klarer seg bra om du klargjør den før turen, smaker jo trossalt bare kaldt:p også kyllingen kan du jo også steke opp, så tar du bare med kjøleelement så er det null stress:) Som thomas sier, frys ned(Tross for at man faktisk ikke trenger å fryse ned når det kun er 2 dager) posjonspakker. kyllingen kan du varme opp sammen med risen etc. mvh villmarksekspertpat! aka bear grylls Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/#findComment-435864 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.