eller for å delta i diskusjonen. Det tar kun 3 sekunder og er helt gratis!

Riktig proteinpulver?

En tråd i 'Kosttilskudd' startet av Metal_Barbie, 2 Feb 2012.

 1. Noen som kan hjelpe meg med å velge? Jeg skal selvfølgelig NED i vekt,trener mye styrke -4 dager i uka og cardio 5 dager i uka. jeg vil ikke bli stor(skal litt til og da for jenter kanskje:p) men vil jo ha definerte muskler...prøver å få i meg nok protein,og vet jeg må det for ¨å gå ytterligere ned i vekt også...men får ikke til å få i meg nok med bare mat. Hadde vært kjekt å kunne tilsette i mat og drikke etter trening. Tenker noe med vaniljesmak eller smaksløst. Har sett meg rundt men altså,jeg aner jo ikke hva slags protein engang:p Hva heter proeinet som kan passe for meg...vet jo at man ikke skal ha i seg for mye av enklete typer protein. Og hvilke evt nettbutikker er billigere på dette?Tenkte jo å bestille en shitload med d samme liksom:p Så har jeg!:D Takk for hjelp på forhånd:)))
 2. Ville valgt enten myoprotein med mocca eller prozyme sjokolade.. prozyme får man faktisk på xxl til 239kr for 750gr :) viktig at du finner et pulver du liker :)
 3. Er kanskje flinke folk på xxl som kan hjelpe meg også,hehe...jeg skal sjekke det ut!:)
 4. Du kan også sende inn en mail til myrevolution.no om smaksprøver på myoprotein :) Både myoprotein og prozyme er av høy kvalitet og med god smak :)
  Torstein Gamst liker dette.
 5. Jeg personlig ville valgt et kvalitetstilskudd med høyt proteininnhold og lavt karbohydratinnhold. Og til dette synes jeg personlig myoprotein og prozyme er best. Og det viktigste av alt er at man finner et pulver man liker smaken av. Skal man holde på med det en god stund er det viktig at det går lett ned i magen, ellers blir det kortvarig.
  Chi liker dette.
 6. Nå er det ikke all verden med karbohydrater i proteintilskudd generelt, så om man ikke vil ruinere seg, så kommer man langt med ett sunt kosthold og Whey-80 fra Gymgrossisten eller 100%whey fra Proteinfabrikken, for eksempel :)

  Om man er på diett og skal ned i sceneform, så bør man tenke på høyt proteininnhold og kardohydratinnhold, men for den vanlige mann i gata holder det med ett billigere tilskudd :)
  fighter liker dette.
 7. Okey,jeg skal se hva jeg finner:) Tusen takk for hjelp:)
 8. Velvet

  3.308 / 3.281
  Harstad
  Myprotein mocca er desidert det beste proteinet jeg har smakt til nå, men jeg er ikke ferdig med alle smaksprøvene mine enda. Whey tech både sjokolade og jordbær var også veldig godt. Active whey sjokobanan smakte dog grusomt og ikke løste det seg opp heller, selv etter intens risting.
 9. Megan

  281 / 192
  Loggbok
 10. Spar deg for trøbbelet. Du finner ikke noe annet proteinpulver som smaker like godt som myoprotein. punktum.
 11. Denne tråden gir et inntrykk hvor ulike smaksløker vi har :D Jeg får brekninger av myoprotein, men syns Whey-80 er kjempegodt. Som jeg skrev i sted, prøv deg frem med smaksprøver eller kjøp små pakker før du bruker 5000 kg på 900 kg som du ikke liker...
 12. 900kg myoprotein koster faktisk 317700kr :nin:
 13. Hei! Jeg bruker et protein pulver som heter whey-100 fra gymgrossisten.no!
  Funker kjempe bra for meg. Jeg trener styrke 6-7 ganger i uken og har sett raskere resultater da jeg begynte med proteinpulver. Var sykt skeptisk til dette med proteinpulver, men for meg har det funket fett!
  Prisen er helt overkommelig. 223 kroner for 1 kilo og 791 for 4 kg!
  Har selv bare prøvd sjokolade smaken, smaker helt greit. Har kun blandet den ut med melk, men du kan blande den med vann også. Nå har jeg nettopp klikket hjem en med jordbær smak etter anbefaling :)
  Håper dette hjalp deg litt iallefall. Lykke til! :)
 14. Sjekk ut norkost, god kvalitet på pulveret, veldig god på smak, effektive og hyggelige folk og veldig hyggelige priser.
 15. Hva er å anbefale om man skal ned i fett% og passe litt på carbs? Noen spessiele pulver som smchææker ekstra godt, og er lite på carbs?:D
 16. myoprotein med mocca :wub:
 17. ¨
  Folk har forskjellige smaksløker, og har du smakt ALLE proteintilskuddene som finnes? ;)
 18. Jepp :sick:
  rudboy liker dette.
tightsno