New Life Skrevet 19. oktober 2011 Del Skrevet 19. oktober 2011 KNEKKEBRØD DU treng: 2 dl grov sammalt kveite 2 dl havregryn 2 dl sesamfrø 2 dl solsikkerfrø 1 dl linfrø 2 dl havrekli 2 dl kruskakli (evt:1 dl valnøtter) 7 dl vann HUSK LEGG LINFRØ I VANN DAGEN FØR BAKING, DÅ VERT ALT MYKJE ENKLARE å lage. Så klæsser ein alt i ei stor skål, sammen med vannbadet linfrøene låg i dagen før. Originaloppskriften inneheldt honning og salt, men de blir kjempegode uten. Smør blandingen utover ei langpanne. Bestem sjøl kor tjukke du vil ha de. Me pleier å doble oppskrifta og bruker da 3 langpanner. Set ovnen på 170 grader varmluft i ca 30 min (Eg pleier å ta dem ut etter ca 10 min å skjære dem opp med pizzahjul , butter de inn i steike ovnen og fortsetter steikingen, slik at det blir lettere å få de delt) Skjær dei opp i passe størrelse. Åpne ovnen innimellom for å sleppe ut damp(VIKTIG!) Legg så knekkebrødene på rist, og sett dei i ovenen med døra litt åpen i ca 45 min( fortsatt på varmluft). Da får du harde, sprø knekkebrød. Det varierer selvfølgelig fra ovn til ovn så her får ein prøva seg fram:-) Tips: Tilsett krydder ein liker i blandinga. Me pleier å hive oppi litt paprika krydder, oregano, pepper osv. Blir kjempegodt, eller kanel ! TEST UT OG SI HVORDAN DET GIKK, LIKTE DU DEM? Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 19. oktober 2011 Del Skrevet 19. oktober 2011 Jeg skal prøve oppskrifta di i morra eller i helga.. Må se når jeg får tid.. Ganske lik den jeg pleier å bruke Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-22727 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 19. oktober 2011 Del Skrevet 19. oktober 2011 Jeg fikk smudge.. hva har jeg gjort galt?! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-22958 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 21. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 21. oktober 2011 Jeg fikk smudge.. hva har jeg gjort galt?! hvordan var fremgangs metoden? linfrø i vann 24timer? deretter resten av blandinen oppi ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 21. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 21. oktober 2011 Jeg skal prøve oppskrifta di i morra eller i helga.. Må se når jeg får tid.. Ganske lik den jeg pleier å bruke gleder meg å høre hvordan det gikk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24003 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 21. oktober 2011 Del Skrevet 21. oktober 2011 hvordan var fremgangs metoden? linfrø i vann 24timer? deretter resten av blandinen oppi ? Jupp, tror muligens jeg gjorde noe feil under steking. Jeg fikk den formening av at for å få di ekstra sprø så var det bare å helle vann over, slik man gjør med brød.. Opheliia 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 21. oktober 2011 Del Skrevet 21. oktober 2011 Jeg la i vann linfrø i går så enten skal jeg lage i dag eller i morra tidlig Gleder meg.. Lurer på om jeg skal erstatte litt av vannet med olje også Har gjort det før Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24085 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 21. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 21. oktober 2011 Jupp, tror muligens jeg gjorde noe feil under steking. Jeg fikk den formening av at for å få di ekstra sprø så var det bare å helle vann over, slik man gjør med brød.. haha:p:D Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24490 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 21. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 21. oktober 2011 Jeg la i vann linfrø i går så enten skal jeg lage i dag eller i morra tidlig Gleder meg.. Lurer på om jeg skal erstatte litt av vannet med olje også Har gjort det før ikke dumt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24491 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 21. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 21. oktober 2011 Jupp, tror muligens jeg gjorde noe feil under steking. Jeg fikk den formening av at for å få di ekstra sprø så var det bare å helle vann over, slik man gjør med brød.. syns du er flink jeg, som faktisk baker Learning by doing :thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24493 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 21. oktober 2011 Del Skrevet 21. oktober 2011 Learning by Doing Mata fiskene me det, den ene er død nå.. Tørr ikke mer knekkebrød jeg! tipptopp 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24499 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 22. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 22. oktober 2011 Learning by Doing Mata fiskene me det, den ene er død nå.. Tørr ikke mer knekkebrød jeg! uffda:oops: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 22. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 22. oktober 2011 uffda:oops: knekkebrød med fiskepålegg:confused: ;P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24559 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 22. oktober 2011 Del Skrevet 22. oktober 2011 knekkebrød med fiskepålegg:confused: ;P hahaha! spise død fisk på den knekkebrøet som drepte den. If you can't cheat death once, try twice and go down with honor.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24562 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 22. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 22. oktober 2011 hahaha! spise død fisk på den knekkebrøet som drepte den. If you can't cheat death once, try twice and go down with honor.. you never know before trying Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24565 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 22. oktober 2011 Del Skrevet 22. oktober 2011 De blei kjempegode i alle fall Har printa ut oppskrifta så jeg kan bruke den seinere om jeg ikke klarer å huske hva som var i Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24603 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 22. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 22. oktober 2011 De blei kjempegode i alle fall Har printa ut oppskrifta så jeg kan bruke den seinere om jeg ikke klarer å huske hva som var i åh så kjekt å høre+++ Det er bra, kanskje det hjelper på vekten også+ Flink kokk du :thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 22. oktober 2011 Del Skrevet 22. oktober 2011 åh så kjekt å høre+++ Det er bra, kanskje det hjelper på vekten også+ Flink kokk du :thumbsup: Flink kokk med god oppskrift.. hehe.... Håper det hjelper på vekta ja Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
New Life Skrevet 22. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 22. oktober 2011 Flink kokk med god oppskrift.. hehe.... Håper det hjelper på vekta ja Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-24914 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 Hjemmelagde knekkebrød er noe av det beste jeg vet! Problemet mitt er derimot at det tar så lang tid at jeg ikke har tatt meg tid til det siden i vår... Men takk for påminnelsen, tror jeg lager noen porsjoner til jul! :thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/923-knekke-br%C3%B8d/#findComment-63282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.