Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hvorfor er det så forskjell på kalori innhold i kyllingfilet? Jeg har sett det har variert til mellom 89kcal pr 100g helt opp til 143kcal for de forskjellige matprodusentene.

Er dette reelt eller er det bare forskjell på laboratorie/utstyr som måler innholdet?

Fortsetter under...

Matvaretabellen sier 123.

Noen produkter er tilsatt vann og salt, rema 1000 sin nye serie for eksempel. (eller rema 900 som jeg nå kaller dem). 143 hørtes relativt mye ut, er ikke noen andre uhumskheter inni den fileten da?

Les på forpakningen og se på %-andel kylling. :-)

Annonse

En del kyllingfileter er også innsprøytet med vann, noe som reduserer kaloriinnholdet. En "ren" kyllingfilet, uten nevneverdig fett og vann inneholder omtrent 100 kcal per 100 g. Er kaloriinnholdet lavere, er den mest sannsynlig sprøytet med vann. Er kaloriinnholdet høyere, inneholder den også litt fett.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...