Gå til innhold

Favorittlavkarbo pizzabunn?


katari

Anbefalte innlegg

Anyone?

Har såååå lyst på pizza til kveldsmat

Laget noe slikt i går fra blisunn bloggen: egg, squash, fiberhusk, revet ost, litt kruskali \ ble god men veldig eggesmak synes jeg. Jeg synes derimot de ble kjempegode som "brødskiver" kalde, så har spist det til frokost og lunsj i dag:) Men vil ha mindre eggesmak- kanskje bruke havregryn- har jo vært flink med karboene i dag:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har lagd denne noen ganger og synes den er helt topp :)

Oppskrifta for langpanne er slik:

4 egg

2 ss fløte eller cream fresh

1 ts bakepulver

5dl revet ost (røres inn i deigen)

litt salt

2ss olje

4ss bakemiks (fåes kjøpt på meny eller på ketolyse.no)

2ss kuiskakli

Orgeano etter smak

Rør sammen, spre ut på bakepapir (den er ganske rennende, så ikke fortvil, den skal være sånn) og stek i ca 10min på 225g, eller til bunnen blir sprø og brun.

Sleng på alt ditt favoritt lavkarbo fyll med ost på toppen

stek i 10min igjen til osten er gylden.

velbekomme :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med denne pizzaen?

tok utgangspunkt i denne:) Men hadde ikke bakepro så brukte mandelmel, ble helt ok altså, men er noe med kokosmel som smaker for søtt og konsistensen blir sånn fløffi liksom, så tror bare jeg skal gi opp kokosmel med mindre dte er til akker/kjeks da:)

Jeg tok:

1dl kokosmel

1dl mandelmel

3-4 kaffeskjeer med soyamelk

2 ss fiberhusk

2 egg

1 hvitte

Glemte helt bakepulver men ble ok likevel. deigen ble sånn at man kunne trykke den ut med fingrene, tror den kunne fungert bra som rundtstykker:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg testa ut den nye Karbolett brød mixen.. å den er super!! Jeg byttet bare ut en del av oljen med Kesam.. Nå lagde ikke jeg en stor pizza da, lagde mange små pizzaer. Men det var ihvertfall knall god og enkel og er vel 35kr for pakka på meny! :)

Mener du den lavkarbo brødmixen? Eller er denne spesielt laget for å brukes til pizzabunn? eller er det kanskje en ny type? Jeg har prøvd den vanlige møllers mixen, men den må jo stekes en stund(altså kan sikkert trekke fra en god del tid om man smører ett tynt lag utover istedenfor å ha det i en brødform liksom), pluss er en del store frø om jeg ikke husker feil?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemmer for Iduns Karbolett!

Brukte den selv i dag

Har prøvd en del oppskrifter, men denne var absolutt den beste så langt.

Jeg blandet ønsket mengde, halvstekte bunnen først i ca 10min, tok den ut og hadde på fyllet og osten, og stekte den ferdig.

Nydelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...