katari Skrevet 16. april 2012 Del Skrevet 16. april 2012 Anyone? Har såååå lyst på pizza til kveldsmat Laget noe slikt i går fra blisunn bloggen: egg, squash, fiberhusk, revet ost, litt kruskali \ ble god men veldig eggesmak synes jeg. Jeg synes derimot de ble kjempegode som "brødskiver" kalde, så har spist det til frokost og lunsj i dag:) Men vil ha mindre eggesmak- kanskje bruke havregryn- har jo vært flink med karboene i dag:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte83 Skrevet 16. april 2012 Del Skrevet 16. april 2012 Har lagd denne noen ganger og synes den er helt topp Oppskrifta for langpanne er slik: 4 egg 2 ss fløte eller cream fresh 1 ts bakepulver 5dl revet ost (røres inn i deigen) litt salt 2ss olje 4ss bakemiks (fåes kjøpt på meny eller på ketolyse.no) 2ss kuiskakli Orgeano etter smak Rør sammen, spre ut på bakepapir (den er ganske rennende, så ikke fortvil, den skal være sånn) og stek i ca 10min på 225g, eller til bunnen blir sprø og brun. Sleng på alt ditt favoritt lavkarbo fyll med ost på toppen stek i 10min igjen til osten er gylden. velbekomme katari 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-258342 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 17. april 2012 Del Skrevet 17. april 2012 Hva med denne pizzaen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-258577 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katari Skrevet 17. april 2012 Forfatter Del Skrevet 17. april 2012 Hva med denne pizzaen? tok utgangspunkt i denne:) Men hadde ikke bakepro så brukte mandelmel, ble helt ok altså, men er noe med kokosmel som smaker for søtt og konsistensen blir sånn fløffi liksom, så tror bare jeg skal gi opp kokosmel med mindre dte er til akker/kjeks da:) Jeg tok: 1dl kokosmel 1dl mandelmel 3-4 kaffeskjeer med soyamelk 2 ss fiberhusk 2 egg 1 hvitte Glemte helt bakepulver men ble ok likevel. deigen ble sånn at man kunne trykke den ut med fingrene, tror den kunne fungert bra som rundtstykker:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-258596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
linek86 Skrevet 17. april 2012 Del Skrevet 17. april 2012 Jeg testa ut den nye Karbolett brød mixen.. å den er super!! Jeg byttet bare ut en del av oljen med Kesam.. Nå lagde ikke jeg en stor pizza da, lagde mange små pizzaer. Men det var ihvertfall knall god og enkel og er vel 35kr for pakka på meny! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-258633 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappeska Skrevet 17. april 2012 Del Skrevet 17. april 2012 http://www.ibreatheimhungry.com/2012/01/zero-carb-flax-meal-pizza-crust.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-259415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katari Skrevet 17. april 2012 Forfatter Del Skrevet 17. april 2012 Jeg testa ut den nye Karbolett brød mixen.. å den er super!! Jeg byttet bare ut en del av oljen med Kesam.. Nå lagde ikke jeg en stor pizza da, lagde mange små pizzaer. Men det var ihvertfall knall god og enkel og er vel 35kr for pakka på meny! Mener du den lavkarbo brødmixen? Eller er denne spesielt laget for å brukes til pizzabunn? eller er det kanskje en ny type? Jeg har prøvd den vanlige møllers mixen, men den må jo stekes en stund(altså kan sikkert trekke fra en god del tid om man smører ett tynt lag utover istedenfor å ha det i en brødform liksom), pluss er en del store frø om jeg ikke husker feil? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-259552 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 17. april 2012 Del Skrevet 17. april 2012 Tallerken. +1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-259776 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bente I Skrevet 17. april 2012 Del Skrevet 17. april 2012 Stemmer for Iduns Karbolett! Brukte den selv i dag Har prøvd en del oppskrifter, men denne var absolutt den beste så langt. Jeg blandet ønsket mengde, halvstekte bunnen først i ca 10min, tok den ut og hadde på fyllet og osten, og stekte den ferdig. Nydelig! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7354-favorittlavkarbo-pizzabunn/#findComment-259804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.