Chocolate Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 egg og proteinpulver? Hvis man lager en litt tykk røre? Siter
Gjest aaa Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Tar gjerne en titt på oppskriften om du får det til. Bare husk at proteinpulver ikke tåler mer enn 120 (?) grader før det degraderes... Siter
nano Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Det går an, men det blir ikke særlig godt. Får en veldig gummi-konsistens. Mulig det var fordi jeg hadde på for høy varme, men smaken var uansett crap. Siter
Dag Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Bare egg og proteinpulver? Vil ikke det bli mer proteinomelett? StineB, CaraMella og Chocolate 3 Siter
Kristin Charm Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Det går an, men det blir ikke særlig godt. Får en veldig gummi-konsistens. Mulig det var fordi jeg hadde på for høy varme, men smaken var uansett crap. +1. Smakte forjævlig. Siter
Chocolate Skrevet 28. mars 2012 Forfatter Skrevet 28. mars 2012 Haha, da skal jeg ikke prøve på det. Kristin Charm 1 Siter
Kristin Charm Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Haha, da skal jeg ikke prøve på det. God plan Chocolate 1 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 3. april 2012 Skrevet 3. april 2012 3 egg, 1 boks cottage cheese, 1 ss fiberhusk, søtning og vanilje essens, kjør i blender, la det svelle, voila! kanongode pannekaker med cheesy feeling ellers går det ann å bare ta eggehviter og bakepro feks... men LAV varme Chocolate og Admira 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.