Annix Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Noen som har tips til hva slags mat sennep er godt til? Siter
Runeabo Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Eg elsker Sennep. og man kan bruke sennep til mye rart. Marinere kjøtt for å få en heilt spesiell smak, Pølse.., men det som overrasket meg mest var at det var godt på vafler også! (ja eg er litt glad i sennep) Når eg var liten og mamma skulle lage niste til meg, ville eg bare ha sennep på skivene.. hehe Har du mye sennep stående som må brukes opp? Siter
Leni Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Svinekjøtt, lefse og sennep, mmm. Ostesmørbrød også. Spesielt grov! n0thing og Annix 2 Siter
Augis Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Under pålegg (skinke, egg, det meste av okse- og svinepålegg), til kjøttkaker, svin, til potetbåter, på burger, pølser. Noen favoritter: (spesielt god til eggeretter) (den ser jo helt forferdelig ut, haha. Men den minner meg om utenlandsturer. God på junk à la pølser og burger) Annix 1 Siter
Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Jeg er ikke noe glad i sennep, men bruker det mer enn gjerne som bindemiddel i burgere. En skikkelig toppet spiseskje (tilsvarer sikkert 2-3 måleskjeer ) til en halvkilo kjøttdeig gjør dem myke og saftige. Jeg bruker da den øverste som Augis har bilde av... Siter
T-bone Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Lage hjemmelaget majones eller aioli :thumbsup: Annix 1 Siter
Annix Skrevet 25. mars 2012 Forfatter Skrevet 25. mars 2012 Eg elsker Sennep. og man kan bruke sennep til mye rart. Marinere kjøtt for å få en heilt spesiell smak, Pølse.., men det som overrasket meg mest var at det var godt på vafler også! (ja eg er litt glad i sennep) Når eg var liten og mamma skulle lage niste til meg, ville eg bare ha sennep på skivene.. hehe Har du mye sennep stående som må brukes opp? Er glad i sennep selv, men har kun brukt det til burgere, speltlompe med sylte og sylteagurk og til ostepanetter:) Vafler og sennep hører ikke sammen..hehe.. Neida, har bare en flaske stående men er greit med litt tips til hva det kan kombineres med. Takk:) Siter
Annix Skrevet 25. mars 2012 Forfatter Skrevet 25. mars 2012 Jeg er ikke noe glad i sennep, men bruker det mer enn gjerne som bindemiddel i burgere. En skikkelig toppet spiseskje (tilsvarer sikkert 2-3 måleskjeer ) til en halvkilo kjøttdeig gjør dem myke og saftige. Jeg bruker da den øverste som Augis har bilde av... Visste ikke at det fungerte som bindemiddel. Erstatter du potetmel eller egg da? Siter
Annix Skrevet 25. mars 2012 Forfatter Skrevet 25. mars 2012 Under pålegg (skinke, egg, det meste av okse- og svinepålegg), til kjøttkaker, svin, til potetbåter, på burger, pølser. Noen favoritter: (spesielt god til eggeretter) (den ser jo helt forferdelig ut, haha. Men den minner meg om utenlandsturer. God på junk à la pølser og burger) Har du prøvd idun sennep uten tilsatt sukker? Den er og veldig god:) Siter
Augis Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Har du prøvd idun sennep uten tilsatt sukker? Den er og veldig god:) Er ikke noe glad i Idun-sennepene! :/ Smaker sånn ekkelt sur-søtt. Skal det være sursøt smak på sennepen, er det denne som gjelder! Siter
Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Visste ikke at det fungerte som bindemiddel. Erstatter du potetmel eller egg da? Jeg har ikke mel i, men bruker finkvernet rødløk og et egg. Resten er sennepen. De blir litt myke om man ikke gjennomsteker dem, men de er saftige og gode Annix og Augis 2 Siter
Oddis Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Vet ihvertfall det at når jeg skal til frankrike i sommer skal det handles med hjem mye god sennep (og vin ). Denne er spesielt god: http://www.hediard.com/savoury/mustards-other-condiments/old-style-mustard.html Er veldig glad i sennep og det er selvsagt et must på burgere. Men passer også utmerket til laks, røykelaks, på omeletten og alt av kjøtt. Annix 1 Siter
Karine Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Veldig godt med grov, fransk sennep til kylling. Preben35 og Annix 2 Siter
Annix Skrevet 25. mars 2012 Forfatter Skrevet 25. mars 2012 Jeg har ikke mel i, men bruker finkvernet rødløk og et egg. Resten er sennepen. De blir litt myke om man ikke gjennomsteker dem, men de er saftige og gode Ca hvor mye sennep bruker du til 400 gram karbonadedeig da? Siter
Gjest aaa Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Ca hvor mye sennep bruker du til 400 gram karbonadedeig da? Som jeg skrev 9 innlegg over... Jeg er ikke noe glad i sennep, men bruker det mer enn gjerne som bindemiddel i burgere. En skikkelig toppet spiseskje (tilsvarer sikkert 2-3 måleskjeer ) til en halvkilo kjøttdeig gjør dem myke og saftige. Jeg bruker da den øverste som Augis har bilde av... Siter
Annix Skrevet 25. mars 2012 Forfatter Skrevet 25. mars 2012 Som jeg skrev 9 innlegg over... Haha sorry.. Siter
pippikraft Skrevet 6. april 2012 Skrevet 6. april 2012 Jeg elsker sennep Synes det setter en skstra spiss på kjøttretter, og har alltid oppi en ss (eller to eller tre) hvis jeg lager gryteretter. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.