Gå til innhold

Runeabo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  256
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Runeabo

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 15. juni 1978

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mann 183 cm 84 cm. Målt ifra innsiden. 45,9 %
 2. Kjekt med litt debatt! Eg har lært masse allerede! Eg forstår at det er viktigere å gå etter følelsen enn å henge seg opp i detaljer. Men.. Ved langvarig trening over en time produsere kroppen mye mer kortisol. kortisol (Store medisinske leksikon) – Store norske leksikon Og for mye kortisol er jo ikkje bra utifra det eg leser.
 3. I see your Ian and raise you with Iform.. http://www.iform.no/pub/art.php?id=360
 4. Har lært det at testosteron produksjons kurven går veldig bratt nedover ifra ca 40 min trening. og passere man en time er produksjonen veldigt låg. Og vi vet jo at Testosteronet stimulere til vekst. Så mitt råd for hypotrofi er og ikkje overskride 1 time. Skal vise til referanse seinere. To be continued...
 5. Vil anbefale og kjøre 45/15 intervall på 3D mølle. Lett oppvarming først i 5-10 min. Så finner du en behagelig fart. la oss si 10km/t Så springer du i 45 sek. Hopper av mølla, tar 15 sek pause. skrur opp hastigheten med 0,2 km/t for hver gang. Så etter 20 ganger vil du ha en fart på 14 km/t. -Det er effektivt( totalt ca 30 min med oppvarming og nedtrapping) - Stor fart (konkurransefart trening..) - Øker maksimalt oksygenopptak. - Pluss pluss. Har blitt min favoritt og min fart og kondis har blitt mye bedre! Lykke til.
 6. Mye erfaring med trening men lite erfaring med silikon.:blush:
 7. Viss du liker bløtkake med syltetøy og banan (spent nå..? ) Sååå anbefaler eg deg å mose (eventuelt dele opp en) moden banan så syltetøy som du har lyst på og vips så har du bløtekakefyllet! Eg er så hekta! spiste i forrige uke 1 kilo CC på en dag! har dempet cravingsene til bare 1 boks/porsjon per dag nå. Eventuelt kan du mikse litt vanilje kesam oppi. Enjoy!
 8. Eg vil anbefale en foamroller. Sørger for at du kvitter deg med arrstoffer og masserer musklene. Her er en video på forskjellige øvelser du kan gjøre. Better start Rolling!
 9. Skulderplager rammer oss alle og nå har det altså også rammet meg. Tenkte å dele litt erfaringer i denne tråden. Tips og råd. Trur det er supraspinatus muskelen eg har fått betennelse i og det har hjulpet med tøying og massering og lett trening. sidehev, militærpress går men KB swing, dips og benk gjør betennelsen værre. Var desverre utolmodig og trente powerclean og jerk og fikk ein ny smell i betennelsen. Andre som har erfaring med skulder problemer og hva behandling som har hjulpet? Fant noen linker på nettet som kan være nyttig for andre og lese. Skuldersmerter - Skuld
 10. Runeabo

  HIT

  Eg har kjørt Dorian Yates sitt HIT program Blood and guts. Kjørte det det 1 år og blei litt lei. Har hatt en bra fremgang men skulle ha spist anderledes for å fått større muskler. Eg liker tankene og teoriene de har. Dorian påstår også at han har trent etter HIT prinsippet dei 4 siste gangene han blei MR. Olympia. Men who know! Trur ikkje på alt eg hører, men likte programmet godt.
 11. Is going to be Legend..... wait for it.. DAIRY!! Snakkes!
 12. Eg har nettopp begynt på Crossfit bryggen og er super happy med opplegget. Sjeldent vært så sliten og hatt det så kjekt. Veldig alsidig trening og ingen treninger er like. Eg har lært masse nytt og blitt mye bedre på det eg allerede kan. Alle bryr seg og kommer med tips. Så ja du burde teste crossfit. Eg er nyfrelst! Crossfitbryggen.no
 13. Da har eg meldt meg på PT intensiv kurs oslo 15 juli! Har også invistert i ein del bøker: Styrketrening - i teori og praksis Strength Training Anatomy The Strength Training Anatomy Workout Anatomy of the Moving Body Noen andre tips til ka eg kan lese meg opp på før kurset? Eg e så klar for å komme igang!
 14. Skal teste denne. Når betennelsen har gitt seg skal eg se om eg klarer under 7 min.. forresten en veldig god tid på deg! Blir det 1:45 /500 meter sant? Eg har trent styrke og bare styrke i 1 år nå. Ingen kondis what so ever. Så det skal bli hardt!
 15. Runeabo

  1000m Roing!

  Ja ok. Men siden det ser ut som det blir 1000 meter roing i AF fremover så må vi jo ha en tråd på 1000 også.. hehe
×
×
 • Opprett ny...