Jump to content

n0thing

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About n0thing

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/23/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Søtpotet Pannekaker/Vafler 150g søtpotet, most. 1 scoop med proteinpulver 3 eggehviter 1 neve nøtter (valgfritt) 1/2 teskje bakepulver 1/2 teskje muskatnøtt 1 spiseskje kanel Fremgangsmåte: Bland alt i en bolle Stek som pannekaker i panne eller vafler i vaffeljern Server med kanel og sirup! NAM! Nyt det, plutselig er det tomt... Ca. 309kcal, 40g prot og 1g fett.
 2. 200g biff, 220g ris med tomat/paprika/løk og en del krydder, samt rosenkål som er kjapt stekt i panne etter at kjøttet var ferdig, og deretter veldig kjapt avsluttet med litt whisky
 3. Ca. 220g ovnsbakt laks med løk og dill
 4. Eh, danske tollmyndigheter har vel ingenting å gjøre med en pakke som skal til Norge. Er jo opp til tollen i Norge å vurdere om den skal fortolles eller ikke..
 5. 180g biff, brokkoli, blomkål, paprika, løk, samt 2 egg
 6. Handlet litt småtteri i dag.. Ble ca 200kr.. Også fikk jeg en pakke fra bodybuilding.com Den ene boksen er med kanelsnurr smak Kan bli bra tror jeg! Skal teste straks!
 7. Sant nok! Så skal ikke klage, mye annet snadder i USA som ikke er å få tak i Norge
 8. Nice! Mye makrell i tomat ser jeg, må være noe av det jeg savner mest her i USA når det gjelder innkjøp av mat.
 9. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Cola Zero avhengig av originalen, saa Zero er en reddende engel
 10. Kommer litt ann paa hva du er ute etter, proteinpulver er spesielt billig og noe du kan ta med deg hjem. Nevn litt kategorimessig hva du er ute etter, saa skal jeg finne noe til deg
 11. Er ikke noe lys som blinker eller noen ting, kun en teit "lunk alarm" lyd som varer i ett sekund så er alt tilbake til normalen Er forsåvidt en regel mot kamera og mobiler generelt, kun lov med mobil i lobbyen. Ingen som bryr seg om de reglene tho.
 12. Legger ved et bilde jeg tok her om dagen, hehe.
 13. Nice! Jeg skal begynne med Chins i dag, så det passer ypperlig.
×
×
 • Create New...