Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Spareribs er jo alltid en vinner, om man lar de ligge til de faktisk blir møre nok,that is:) Hjemmelagede pølser funker jo, selvkvernede burgere, istykkerrøkt svinebog ala sørstats-Barbecue med digg saus er heller aldri feil, er så mye godt å glede seg til fremover:D

Fortsetter under...

Skrevet

Min favoritt er: Grillspyd med kylling, scampi, paprika, cherrytomater og løk. Ved siden av spiser jeg gjerne litt ris/bulgur og mager kesamdressing. mmmmm...

Eller i dag grillet vi en hel ørret i folie, med masse dill, (smør) mamma er lavkarbo fan!!, hvitløk, sitron og ved siden hadde vi en super god salat og dressing! MMMMM....

  • 2 uker senere...
Skrevet
Min favoritt er: Grillspyd med kylling, scampi, paprika, cherrytomater og løk. Ved siden av spiser jeg gjerne litt ris/bulgur og mager kesamdressing. mmmmm...

Eller i dag grillet vi en hel ørret i folie, med masse dill, (smør) mamma er lavkarbo fan!!, hvitløk, sitron og ved siden hadde vi en super god salat og dressing! MMMMM....

Det hørtes utrolig godt ut! Jeg er ikke fan av fisk, MEN når det kommer til grilling og ørret, det er godt, det, mmm:)

  • 2 uker senere...

Annonse

Skrevet

Kylling, grillskiver, biff...you name it!

Grønnsaksspyd med paprika, løkbåter, minitomater etc.

...og maiskolber!:eek: Det er så digg, det! Nygrillet med smør, salt og pepper på *smask* :wub:

Noe vi prøvde hjemme i fjor som ble skikkelig digg, var å skjære poteter i tynne skiver og pakke dem inn i aluminiumsfolie sammen med en smørklatt og noe krydder. Ble nesten som bakt potet, med et touch av grill...nammenam!

Skrevet

Soyapølser med en haug med sprøløk på!

Bakte poteter er også herlig, bare synd jeg sjelden har tålmodighet til å vente på at de skal bli klar.

Skrevet

Indrefilet type STOOOOR ligger klar på benken å venter på Weberen.

Serveres med stekt tomat, og løk og soppstuing med fløte. Thats it :)

Forøvrig kan tilnærmest ALL mat grilles. Så her er det kun fantasien og fryseren som setter begrensingen...

Skrevet

Flintsteik, hjemmelaga burgere, spareribs, mais, ananas, grønnsaker i folie, ja det er faen ikke nøye. Så lenge det er kjøtt på grillen er jeg fornøyd!

Tror nesten jeg må finne noen jeg kan tvinge til å grille med meg i dag.

Skrevet

Etter å ha lest gjennom tråden kjenner jeg at jeg gleder meg til å grille i kveld! Planen er å grille fisk, reker og div grønnsaker (tenker paprika, asparges, babymais og brokkoli) med hvitløk, chilli og krydder i folie. Og det tenker jeg blir super mat på PSMF :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...