Aurelius Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Spareribs er jo alltid en vinner, om man lar de ligge til de faktisk blir møre nok,that is:) Hjemmelagede pølser funker jo, selvkvernede burgere, istykkerrøkt svinebog ala sørstats-Barbecue med digg saus er heller aldri feil, er så mye godt å glede seg til fremover:D Sissel Siss 1 Siter
GrommiZ Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Hjemmelaga burgere eller cobra Sissel Siss 1 Siter
Lars85 Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 flintstek på 1kg+ og ja, jeg spiser hele alene+ tilbehør:D Pinglekringla og Sissel Siss 2 Siter
linek86 Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Min favoritt er: Grillspyd med kylling, scampi, paprika, cherrytomater og løk. Ved siden av spiser jeg gjerne litt ris/bulgur og mager kesamdressing. mmmmm... Eller i dag grillet vi en hel ørret i folie, med masse dill, (smør) mamma er lavkarbo fan!!, hvitløk, sitron og ved siden hadde vi en super god salat og dressing! MMMMM.... Sissel Siss 1 Siter
Sissel Siss Skrevet 21. april 2012 Forfatter Skrevet 21. april 2012 Min favoritt er: Grillspyd med kylling, scampi, paprika, cherrytomater og løk. Ved siden av spiser jeg gjerne litt ris/bulgur og mager kesamdressing. mmmmm... Eller i dag grillet vi en hel ørret i folie, med masse dill, (smør) mamma er lavkarbo fan!!, hvitløk, sitron og ved siden hadde vi en super god salat og dressing! MMMMM.... Det hørtes utrolig godt ut! Jeg er ikke fan av fisk, MEN når det kommer til grilling og ørret, det er godt, det, mmm:) Siter
Flakkis Skrevet 30. april 2012 Skrevet 30. april 2012 Kylling, grillskiver, biff...you name it! Grønnsaksspyd med paprika, løkbåter, minitomater etc. ...og maiskolber! Det er så digg, det! Nygrillet med smør, salt og pepper på *smask* Noe vi prøvde hjemme i fjor som ble skikkelig digg, var å skjære poteter i tynne skiver og pakke dem inn i aluminiumsfolie sammen med en smørklatt og noe krydder. Ble nesten som bakt potet, med et touch av grill...nammenam! Siter
Bambi Skrevet 30. april 2012 Skrevet 30. april 2012 Soyapølser med en haug med sprøløk på! Bakte poteter er også herlig, bare synd jeg sjelden har tålmodighet til å vente på at de skal bli klar. Siter
Espen Skrevet 1. mai 2012 Skrevet 1. mai 2012 Indrefilet type STOOOOR ligger klar på benken å venter på Weberen. Serveres med stekt tomat, og løk og soppstuing med fløte. Thats it Forøvrig kan tilnærmest ALL mat grilles. Så her er det kun fantasien og fryseren som setter begrensingen... Siter
Elena S Skrevet 1. mai 2012 Skrevet 1. mai 2012 Flintsteik, hjemmelaga burgere, spareribs, mais, ananas, grønnsaker i folie, ja det er faen ikke nøye. Så lenge det er kjøtt på grillen er jeg fornøyd! Tror nesten jeg må finne noen jeg kan tvinge til å grille med meg i dag. Siter
Super CJ Skrevet 2. mai 2012 Skrevet 2. mai 2012 Etter å ha lest gjennom tråden kjenner jeg at jeg gleder meg til å grille i kveld! Planen er å grille fisk, reker og div grønnsaker (tenker paprika, asparges, babymais og brokkoli) med hvitløk, chilli og krydder i folie. Og det tenker jeg blir super mat på PSMF Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.