Gjest Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Da skal jeg prøve med søtning neste gang, tusen takk Er også helt greit å blande i melk..og noe som jeg har helt dilla på er å dyppe gullerøtter i sjokolade dippen, hehe, vet, høres veldig rart ut, men tar faktisk vekk den bitre smaken og blir dødsgodt..fikk enn venninne til å like det også Siter
emmylou Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Jeg er over snittet glad i gulerøtter faktisk, så gulerøtter MED sjokolade må jo bli fantastisk (selv om det høres litt uvandt ut). Siter
Gjest Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Jeg er over snittet glad i gulerøtter faktisk, så gulerøtter MED sjokolade må jo bli fantastisk (selv om det høres litt uvandt ut). Det høres jo helt rart ut, skjønner ikke hvordan jeg kom på det men er faktisk sykt godt, men så er jo jeg også veldig glad i gullerøtter da Siter
reverud Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Kjører cc med kanel og valnøtter, pleier og bruke mye kanel. Lurer litt på om det "farlig" med for mye kanel? Siter
bama Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Kjører cc med kanel og valnøtter, pleier og bruke mye kanel. Lurer litt på om det "farlig" med for mye kanel? Ikke om det er "rett" kanel: http://fitnessbloggen.no/kanel-krydderhyllens-superhelt-og-skurk/ Siter
reverud Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Se der ja, takk for link. Den artikkelen burde jeg ha fått med meg. Siter
Gjest Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Ikke om det er "rett" kanel: http://fitnessbloggen.no/kanel-krydderhyllens-superhelt-og-skurk/[/quote] deet lurer jeg og på..ser kanelen jeg kjøpte forrige uke allerede er tom Siter
Anya Skrevet 26. mars 2012 Skrevet 26. mars 2012 bruker å blande det med litt mel og et egg til det får en lett deigete konsistens, ruller det til en lang tykk pølse og skjærer det i skiver. Så koker jeg opp stor kasserolle med vann i en stor kasserolle og hiver oppi en og en. Når de flyter opp etter et par-tre minutt siler jeg de av og serverer de varme med kald kesam og litt syltetøy:) NAM! En sunn og fin rett til dessert:) Når man er litt sugen på noe lett og søtt:) LETT at jeg skal prøve den Siter
Olaf G. Skrevet 26. mars 2012 Skrevet 26. mars 2012 Ja billig er det ikke - så det lønner seg å plukke selv Er det tørkede epler? Det hørtes iallefall godt ut - prøv det, og gi en liten rate her! Spiste CC, kesam, vaniljekasein, eplechips, valnøtter, kanel og litt sukrin blandet nå nettopp. Det var sykt digg. Try it! Anya 1 Siter
Lars85 Skrevet 26. mars 2012 Skrevet 26. mars 2012 denna nye fun lighten, fruktfest, funker og helt greit oppi CC:) Siter
MHR Skrevet 26. mars 2012 Skrevet 26. mars 2012 Mos 3 sukketter i en skål. hell litt melk opi, så du får rørt ut sukkettene og tilsett cottage cheesen. bruk gjerne blåbær, jordbær osv oppi i tillegg. Supergodt! Siter
Snedii Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 dette blir mitt første innlegg her! I dag lagde jeg en kjempegod eggesalat med blant annet cottage cheese. I følge diett.no lå den vel på rund 150 kcal, tror jeg. Den er med andre ord mulig å spise også for slankere. Nå vet jeg ikke om det var nøyaktig, da. menmen 1 middels stort hardkokt egg 2 ss cottage cheese 1 ss lettrømme 1 neve oppkuttet purreløk krydder etter ønske salt Det er bare å kutte opp egget og purreløken og blande alt sammen, så blir det fryktelig godt Hvem sa at man trengte majones til eggesalat? Titanium og Forsvarsfrue 2 Siter
AnonymCapybara Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 Mos 3 sukketter i en skål. hell litt melk opi, så du får rørt ut sukkettene og tilsett cottage cheesen. bruk gjerne blåbær, jordbær osv oppi i tillegg. Supergodt! Enda enklere er det jo å bruke flytende natreen, eller pulverform, hvis man først vil bruke natreen som søtning Jeg er selv ganske glad i natreen. Liker å blande littegrann av det inn i sukrinen, synes smaken blir mer søt og mindre kald da. Siter
MHR Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 Enda enklere er det jo å bruke flytende natreen, eller pulverform, hvis man først vil bruke natreen som søtning Jeg er selv ganske glad i natreen. Liker å blande littegrann av det inn i sukrinen, synes smaken blir mer søt og mindre kald da. Det er forsåvidt sant! Godt er det ihvertfall! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.