Gjest Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Yo! Ja, hvordan gjør du det? Jeg elsker salater med biff! Jeg pleier å ha to varianter: Cayenne pepper Finhakket hvitløk Salt & pepper Sitron "zest" (hva er det på norsk? ) Det ble sånn her: Den andre jeg pleier å ta er: Lemon zest Salt og pepper Rosamarin Har ikke bilde men er så si akkurat samme som de små han lager i denne her (3 minutter uti ca): Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Grillkrydder ftw! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 pepper, salt og rødvin evt rødvinseddik. Men biffsalaten din så skikkelig lekker ut :thumbsup: Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Jeg kjøper pepperbiff til 140 kr/kg på Rema. De er jo ferdigkrydra, men jeg kjører på med ekstra grillkrydder også. Og chilisaus, nam nam Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tumbler Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Pepper og Cayennepepper. Bruker det på omtrent alt jeg spiser av mat som stekes i hvertfall. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Salt og pepper, lar den ligge å hvile. Legger den tilbake på fatet og tar en sitron og presser på kjøttkrafta som har dannet seg der den hvilte og heller så hele herligheten over biffen Enkelt og greit Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
linek86 Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Jeg er avhengig min faste marinade når jeg lager biff! Knust hvitløk sitron (liten sqeez) pepper urtesalt litt olje blander sammen, skal være litt tykk.. å smør på biffen (la biffen ligge med marinaden på kjøkkenbenken min. 30 min.) Sissel Siss 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 biff ja, bruker lite krydder på den i grunn.. Lager heller en god saus:) Men favoritt krydderet er nok og flambere den i whisky, det er godt det:) -soppsaus; 1 løk eller en del charlottløk, 2 store champinjonger(hvordan det nå skrives..) og en kartong fløte.. Redusert til passe konsistens, ferdig.. også denne her da, jeg har kutta ut whiskyen i den... http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Whiskey-saus den smaker utrolig godt! bbq saus blir det rett og slett.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gresan Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Litt chilli, hvitløk og sitronpepper. Kanskje kjedelig, men spiser det stort sett sammen med hjemmlaga dressing/saus som i seg selv har mye smak. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Salt og pepper er alltid med. Finhakka hvitløk og frisk timian er ofte brukt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf G. Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Er det lov å si "krydre biffen"? Dag, ErikH og nyx 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Salt og pepper, lar den ligge å hvile. Legger den tilbake på fatet og tar en sitron og presser på kjøttkrafta som har dannet seg der den hvilte og heller så hele herligheten over biffen Enkelt og greit Prøv å vent med å salte til rett før du legger den på panna så trekker ikke kjøttsaften ut av biffen. Ideelt bør den få en time sous vide på 58-62 grader før den saltes og stekes i 10 sekund på hver side, da blir den blodrød med alt saften inne i biffen :cool: Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Prøv å vent med å salte til rett før du legger den på panna så trekker ikke kjøttsaften ut av biffen. Ideelt bør den få en time sous vide på 58-62 grader før den saltes og stekes i 10 sekund på hver side, da blir den blodrød med alt saften inne i biffen :cool: Det gjør jeg, siste jeg gjør er å banke det inn med flathanda forsiktig så i panna Men der er hurtigbiff, større biffstykker får seg en tur i ovnen med termometer etter en rask surring i panna for å få en deilig stekeskorpe Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nobro Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Hindu Biffkrydder! PROTIP. http://svg.mve.no/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=725&category_id=112&option=com_virtuemart&Itemid=64 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
timich Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 Yo! Sitron "zest" (hva er det på norsk? ) Lemon zest er egentlig enkelt og greit revet sitronskall;) Men vet ikke om det finnes tilsvarende norsk navn på "ferdigproduktet" lemon zest... Men opprinnelig er det altså det man kaller finrevet sitronskall. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maethor Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 Kjøpte billig biff på Prix for en stund tilbake, kosta ikke mer enn ca. 100 kr/kg, smakte bra å Skjærte den opp i strimler og stekte den, helte opp litt Soy saus mot slutten + litt salt og pepper. Brukte kjøttet til taco, var dritgodt! Ellers er jeg ikke flink på biff Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kim Kong Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 salt å pepper. classic Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
matsbg Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 Pepper, salt og cayennepepper! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.