Gå til innhold

Helgepappahandling


Velvet

Anbefalte innlegg

Helgepappahandling er ett fascinerende fenomen.

Helgepappahandling er handling som foregår fredag ettermiddag eller lørdag formiddag, av en helgepappa, gjerne med to barn på slep. Da handler man gjerne pizza til kveldskosen, samt barnetvgodt, brus og potetgull med sourcream&onion til far. Man slenger også gjerne oppi en pose appelsiner og en eske frokostblanding, av type choco puffs eller kakaokuler.Tar man den helt ut så kjøper man også kjeks og nugatti sammen med brød og gryterett.

Hvorfor gjør menn dette? Jeg forstår jo at når man har barna annenhver helg så er man på en måte "fritatt" for enkelte "kostholdsplikter" man har som foreldre, for man har tross alt barna de to dagene, men det fritar de jo ikke for ansvaret for å sørge for at barna får i seg sunn, god og næringsrik mat storparten av tiden.

Er dette en form for å la barna få viljen sin, eller er det fordi disse fedrene spiser sånn her selv storparten av tiden?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan ikke leve med eller uten dere :D hæhæ.

Vil nok tro at flestparten er sånn ja..fins jo unntak selvfølgelig og syns det er synd at de skal proppe ungene full av sukker (og så klager de på at de bråker og er hyper etterpå :p).

Å ha lørdagsgodis te barneTV og slikt er jo ikke noe dum greie..men å starte dagen med sukker og så fortsette hele dagen gjennom er ikke bra. Men det må jo gjenspeile kostholde til personen som har ungene? Hadde jeg fått en unge kasta inn døra nå måtta han spist havregryn og kesammager xD

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...