Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Her er det noe rart. En mann på nesten 90kg MÅ ha høyere forbrenning enn 1700-200Kcal pr dag, medmindre du ligger i fosterstilling hele døgnet. Sikkert at du ikke eter ting du ikke tar med i regnestykket ? Hva med frukt, nøtter, kjeks, kaker på jobben eller noe annet ? Saft, juice, kaffe latte ? Mulig teit spørsmål, men med din størrelse, forbrenner du normalt over 2500Kcal, så et sted balanserer ikke ligninga di..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ca 1700-2000 kcal. Er dette litt fingeren i været, eller logger du matinntaket ditt? Hvis du ikke logger vil jeg anbefale deg å prøve diett.no for gratis kaloriregnskap. Enig i at 1700-2000 kcal burde vært nok for å gå ned i vekt. Selv lå jeg rundt 1500 (hviledager) og 2000 (treningsdager) når jeg var på di vekt og gikk da ned 0,7 kg i snitt hver uke.

Ville forøvrig byttet ut knekkebrødene tidlig på dagen med noe litt mer proteinrikt og flyttet karbohydratene til senere på dagen. 4 eggehviter er bare noen få gram protein, så er ikke mye protein du får i deg før middag.

I utgangspunktet er det bare å kutte til du igjen oppnår vektnedgang. Bare pass på å få i deg nok proteiner, hvis ikke risikerer du i større grad å miste muskelmasse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...