Marte H Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Hvis jeg skal ha f.eks. 200g sei, skal jeg da veie den før eller etter at jeg har kokt/stekt den? Samme med grønnsaker. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aulin Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Det er normalt å veie før tilbredning Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152534 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte H Skrevet 12. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2012 Men 200g utilberedt fisk er jo ikke det når den er tilberedt? Men det har ikkeno å si det da? Og hva med ris? 50g blir jo mye mer enn 50g når den er tilberedt, men det er jo bare vann? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152551 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Ja, det er bare vann.. Vei først. Enklest det siden det er oppgitt i tørr tilstand på omtrent alt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StineB Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Men 200g utilberedt fisk er jo ikke det når den er tilberedt? Men det har ikkeno å si det da? Og hva med ris? 50g blir jo mye mer enn 50g når den er tilberedt, men det er jo bare vann? Ris pleier vel å stå på hvor mye kcal før og etter tilberedning? Det gjør det hvertfall på risen jeg bruker. Marte H 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152554 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte H Skrevet 12. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2012 Ris pleier vel å stå på hvor mye kcal før og etter tilberedning? Det gjør det hvertfall på risen jeg bruker. Står ikke det på den jeg bruker, men når jeg kjøper ny, skal jeg kjøpe en det står det på Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StineB Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Toro boil in bag med villris står det hvertfall på. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152564 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte H Skrevet 12. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2012 Toro boil in bag med villris står det hvertfall på. Da skal jeg prøve den neste gang:) Er ikke så lenge til jeg er tom så Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152565 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Næringsinnhold oppgis alltid for utilberedt produkt (om ikke annet er oppgitt, som feks boil-in-bag ris) Nei, stekt/kokt fisk og ris veier ikke det samme etter tilberedning, men nringsinnholdet endrer seg ikke - hvordan skal det være mulig? Risen trekker til seg vann = veier mer Fisken slipper som regel vann = veier mindre Cheesecake og IdaL007 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte H Skrevet 12. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2012 Næringsinnhold oppgis alltid for utilberedt produkt (om ikke annet er oppgitt, som feks boil-in-bag ris) Nei, stekt/kokt fisk og ris veier ikke det samme etter tilberedning, men nringsinnholdet endrer seg ikke - hvordan skal det være mulig? Risen trekker til seg vann = veier mer Fisken slipper som regel vann = veier mindre Veldig logisk når du forklarte det:) Da har jeg gjort det rett da:) Therese 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4487-veing-av-mat/#findComment-152573 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.