Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg pleier å lage bretagne kyllingsaus med en vri så den blir sunnere enn man skulle gjort dersom man fulgte oppskriften bakpå posen:

- En halv pose sausblanding

- To spiseskjeer mager kesam/skyr naturell

- Litt vann (eller skummet melk)

Akkurat passe til en person. Nam! :)

Jeg pleier å steke (mye) sopp og løk i panna med litt smør, så tar jeg over soyasus (og kanskje kyllingkraft) og sukkerfri sennep og forskjellig krydder :) Ønsker du mer kremete kan du jo ta opp i noe som gjør den creamy som yoghurt eller mager kokosmelk.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...