BBT Skrevet 3. februar 2012 Skrevet 3. februar 2012 Hei Nå har jeg browset litt her inne på forumet, men jeg har ikke funnet noe klart svar på dette spørsmålet. Jeg ser at mange her inne spiser varianter av taco, men hvordan er det med tacokrydder? Mitt eksempel må jo være med Santa Maria sitt tacokrydder. Jeg har prøvd å se på pakken, mm det står ikke noe om næringsinnholdet. Hvor bra er det å bruke denne type krydder? Siter
Gjest Jester Skrevet 3. februar 2012 Skrevet 3. februar 2012 Er nok ikke tacokrydderet som er make it or break it, men om du vil vite hva du putter i deg så får du akkurat samme smak av litt cumin (spisskumin) + en chili blanding (piri piri eller annet hot krydder) Siter
neigutten Skrevet 3. februar 2012 Skrevet 3. februar 2012 Jeg lager alltid eget tacokrydder. Det er ingen grunn til å kjøpe posekrydder. Pleier å blande østerssaus, ketchup (heinz), currykrydder, paprika, chilli, soyasaus o.l. Veldig lik smak, bare mye bedre Siter
Tomt Skrevet 3. februar 2012 Skrevet 3. februar 2012 Lager også hjemmelaga tacokrydder, som er sånn ca noe sånt (lager alltid på slump). 2 ts spisskummen 1 ts salt 1 ts chilipulver 1/2 kayennepepper 1 ts hvitløkspulver 1 ts paprikapulver 1/2 ts oregano 1 dl vann Enkelt, og så vet jeg hva som er i. Siter
BBT Skrevet 3. februar 2012 Forfatter Skrevet 3. februar 2012 Allright. Tusen takk for alle svar! Siter
Oddis Skrevet 3. februar 2012 Skrevet 3. februar 2012 Spisskummen, caram masala, extra hot chilipulver, hvitløk og litt stevia/natreen synes jeg blir veldig godt som tacokrydder. Siter
Augis Skrevet 3. februar 2012 Skrevet 3. februar 2012 Jeg pleier å bruke: - Cumin (lots of it) - Paprikapulver - Hvitløk - Cayennepepper - Chili - Salt - Sukrin - Koriander - Limesaft Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.