Christine Skrevet 25. januar 2012 Skrevet 25. januar 2012 Vet dere hva innholdet er i de ferdig grilla kyllingene på f.ex coop prix...? Vet liksom ingenting om hvordan de er stekt og hva som er brukt for å få de så gode! Blir innholdet like mye som vanlig kyllingfilet, tro?... Siter
Gjest Skrevet 25. januar 2012 Skrevet 25. januar 2012 Det er vel skinnet som er værst (sausa inn i olje/fett/etc)? Eller er det bare noe gibberish jeg har fått for meg? Jeg tar iallefall alltid av skinnet, og da tror jeg ikke det er noen forskjell på kjøttet. Siter
Christine Skrevet 25. januar 2012 Forfatter Skrevet 25. januar 2012 tenker på om fettet "siger" inn i kjøttet eller noe ....? er på en små-streng diett, så vil ikke drite meg ut med å kjøpe dritt-kylling! Men er skikkelig matlei nå Siter
Gjest Skrevet 25. januar 2012 Skrevet 25. januar 2012 Ja, da vet vi at vanlige brystfileter er det beste:thumbsup: Siter
Vegard L Skrevet 26. januar 2012 Skrevet 26. januar 2012 Hvorfor tenker dere at fettet i skinnet ugunstig? Velvet og Minelly 2 Siter
Gjest Skrevet 26. januar 2012 Skrevet 26. januar 2012 "Vegard Lysne skrev: Hvorfor tenker dere at fettet i skinnet ugunstig? Ikke skinnet i seg selv, men all marinade/olje osv som det smøres inn i før grilling. Siter
VegarL Skrevet 26. januar 2012 Skrevet 26. januar 2012 Har ofte kjøpt ferdiggrilla kylling og lagt den i kjøleskapet..og når jeg skal ta den ut og spise så må jeg si at DE MÅ HA SPRØYTA INN FETT!! For jeg kan skrape bort "størkna" fett... :S Siter
jallajalla Skrevet 26. januar 2012 Skrevet 26. januar 2012 "l0ft skrev: Har ofte kjøpt ferdiggrilla kylling og lagt den i kjøleskapet..og når jeg skal ta den ut og spise så må jeg si at DE MÅ HA SPRØYTA INN FETT!! For jeg kan skrape bort "størkna" fett... :S Det er det som sitter på/i skinnet. Når du kjøper den renner det jo også fra den, er smurt inn i olje og krydder. Tar du ut feks brystfileten før den er kald og legger denne til side vil du se at det ikke er noe særlig med fett i denne. De fleste butikker bruker prior kyllinger, du får kjøpt de råe i butikkene også så er bare å sjekke næringsinnholdet der. Siter
Jane Skrevet 1. februar 2012 Skrevet 1. februar 2012 "corinna skrev: Kyllingene i ferskvaren blir kun smurt inn med krydder, og så hives de inn i grillen. Skinnet er rent fett som kommer fra kyllingen mens den grilles. Samme gjorde vi da jeg jobba i ferskvaren på Mega.. kun krydder. Siter
Sofie Amalie Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Jeg får denne infoen av www.somebody.no Grillet kylling 1/2 (u/skinn) 240 g 389 kcal 0 g karb 0 g sukker 65,5 g protein 14,2 g fett Siter
CaraMella Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 :eek: 389 kcal i en halv grilla kylling??? Siter
Sofie Amalie Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Jeg er ikke så overraska, det er ganske mye fett på bakparten ... Men hvis man bare spiser brystet - ... Siter
Oddis Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 "Vegard Lysne skrev: Hvorfor tenker dere at fettet i skinnet ugunstig? Fordi det meste av kylling som selges i Norge er stressforet på billig kraftfor med mye flerumettet fett (soya). Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.