Christine Skrevet 25. januar 2012 Del Skrevet 25. januar 2012 Vet dere hva innholdet er i de ferdig grilla kyllingene på f.ex coop prix...? Vet liksom ingenting om hvordan de er stekt og hva som er brukt for å få de så gode! Blir innholdet like mye som vanlig kyllingfilet, tro?... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 25. januar 2012 Del Skrevet 25. januar 2012 Det er vel skinnet som er værst (sausa inn i olje/fett/etc)? Eller er det bare noe gibberish jeg har fått for meg? Jeg tar iallefall alltid av skinnet, og da tror jeg ikke det er noen forskjell på kjøttet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-121449 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christine Skrevet 25. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 25. januar 2012 tenker på om fettet "siger" inn i kjøttet eller noe ....? er på en små-streng diett, så vil ikke drite meg ut med å kjøpe dritt-kylling! Men er skikkelig matlei nå Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-121455 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 25. januar 2012 Del Skrevet 25. januar 2012 Ja, da vet vi at vanlige brystfileter er det beste:thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-121468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 26. januar 2012 Del Skrevet 26. januar 2012 Hvorfor tenker dere at fettet i skinnet ugunstig? Minelly og Velvet 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-122726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 26. januar 2012 Del Skrevet 26. januar 2012 Hvorfor tenker dere at fettet i skinnet ugunstig? Ikke skinnet i seg selv, men all marinade/olje osv som det smøres inn i før grilling. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-122825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 26. januar 2012 Del Skrevet 26. januar 2012 Har ofte kjøpt ferdiggrilla kylling og lagt den i kjøleskapet..og når jeg skal ta den ut og spise så må jeg si at DE MÅ HA SPRØYTA INN FETT!! For jeg kan skrape bort "størkna" fett... :S Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-123024 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 26. januar 2012 Del Skrevet 26. januar 2012 Har ofte kjøpt ferdiggrilla kylling og lagt den i kjøleskapet..og når jeg skal ta den ut og spise så må jeg si at DE MÅ HA SPRØYTA INN FETT!! For jeg kan skrape bort "størkna" fett... :S Det er det som sitter på/i skinnet. Når du kjøper den renner det jo også fra den, er smurt inn i olje og krydder. Tar du ut feks brystfileten før den er kald og legger denne til side vil du se at det ikke er noe særlig med fett i denne. De fleste butikker bruker prior kyllinger, du får kjøpt de råe i butikkene også så er bare å sjekke næringsinnholdet der. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-123104 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 Kyllingene i ferskvaren blir kun smurt inn med krydder, og så hives de inn i grillen. Skinnet er rent fett som kommer fra kyllingen mens den grilles. Samme gjorde vi da jeg jobba i ferskvaren på Mega.. kun krydder. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-133633 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofie Amalie Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Jeg får denne infoen av www.somebody.no Grillet kylling 1/2 (u/skinn) 240 g 389 kcal 0 g karb 0 g sukker 65,5 g protein 14,2 g fett Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-134849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CaraMella Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 :eek: 389 kcal i en halv grilla kylling??? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-134964 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofie Amalie Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Jeg er ikke så overraska, det er ganske mye fett på bakparten ... Men hvis man bare spiser brystet - ... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-134970 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Hvorfor tenker dere at fettet i skinnet ugunstig? Fordi det meste av kylling som selges i Norge er stressforet på billig kraftfor med mye flerumettet fett (soya). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3584-grilla-kylling/#findComment-134997 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.