Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har sett det er mange som bruker whey proteinpulver i grøt. Når jeg har prøvd, blir den så tynn å vannete med whey, uten at jeg bruker mer væske. Noen tips til å få den tykk og god med whey? 

Blir ikke det samme om jeg bruker et blandingsprotein, da blir den kremete og tykk. 

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35696-whey-i-gr%C3%B8t/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Deler Martinsen sitt innspill!

Kok grøten på helt vanlig måte til den konsistensen du liker og er vant til (prøvd å røre inn et egg mot slutten av koketiden?). Når grøten så er ferdig tar du den av platen og tar oppi 1 eller 2 scoops med proteinpulver og rører inn. Synes du den blir for tykk sper du heller på med litt ekstra vann/melk :) prøv deg litt frem :) 

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35696-whey-i-gr%C3%B8t/#findComment-1184368
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...