Kokosnøtt Skrevet 2. juni 2016 Del Skrevet 2. juni 2016 Jeg har sett det er mange som bruker whey proteinpulver i grøt. Når jeg har prøvd, blir den så tynn å vannete med whey, uten at jeg bruker mer væske. Noen tips til å få den tykk og god med whey? Blir ikke det samme om jeg bruker et blandingsprotein, da blir den kremete og tykk. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35696-whey-i-gr%C3%B8t/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kavring Skrevet 6. juni 2016 Del Skrevet 6. juni 2016 Mer havregryn? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35696-whey-i-gr%C3%B8t/#findComment-1184112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Martinsen Skrevet 6. juni 2016 Del Skrevet 6. juni 2016 Jeg pleier å ta i når grøten er ferdig, pleier å bli veldig fin da Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35696-whey-i-gr%C3%B8t/#findComment-1184113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 10. juni 2016 Del Skrevet 10. juni 2016 Deler Martinsen sitt innspill! Kok grøten på helt vanlig måte til den konsistensen du liker og er vant til (prøvd å røre inn et egg mot slutten av koketiden?). Når grøten så er ferdig tar du den av platen og tar oppi 1 eller 2 scoops med proteinpulver og rører inn. Synes du den blir for tykk sper du heller på med litt ekstra vann/melk prøv deg litt frem Kokosnøtt 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35696-whey-i-gr%C3%B8t/#findComment-1184368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.