Gå til innhold

Kokosnøtt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kokosnøtt

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 02. juni 1992

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har fitnessbloggen lagt ned for godt? Noen som eventuelt vet hvorfor?
 2. Jeg har sett det er mange som bruker whey proteinpulver i grøt. Når jeg har prøvd, blir den så tynn å vannete med whey, uten at jeg bruker mer væske. Noen tips til å få den tykk og god med whey? Blir ikke det samme om jeg bruker et blandingsprotein, da blir den kremete og tykk.
 3. De har noe lignende i Sverige: Appen matpriskollen Veldig bra!
 4. ja, egentlig bare litt rundt hvilke erfaringer du har med det. Hva/når har du brukt det til?
 5. Har du testet dette? Har sett Dave Asprey også har et phenibut produkt-https://www.upgradedself.com/bulletproof-gabawave#/USEINGREDIENTS3
 6. Takk for tips:) Her er det litt å teste, skal prøve meg litt frem på langturene fremover med forskjellg mat og drikke. lomper/lefser skal jeg prøve ut, enkelt å pakke og går jo å variere med fyll. Tenker det kan være greit å ha sportsdrikke med seg også, siden det er veldig raskt/lettopptagelig energi om man ikke har noe matlyst, som sikkert kommer til å skje.
 7. Hei! Jeg skal bl med på et ultramaraton og tenker på at jeg må begynne å teste litt forskjellig mat/drikke på langturene for å se hva magen min tåler bra og hva som holder oppe energien lenge. Hva bruker dere å innta av energi på lange turer? Har noen prøvd vitargo og har noen meninger om hvilket å kjøpe- pure, electrolyte, professional, carbloader?
 8. Kokosnøtt

  Identitet

  Hva vil du si er din identitet? Hvordan oppfatter du deg selv? Hva er dine verdier og behov? Er ganske vanskelige spørsmål, men er interessant å se hvordan mennesker tenker om seg selv, jeg tror også det er viktig å ta en runde med seg selv av og til og se hvor man står i forhold til sine ideal og mål.
 9. Hei! Jeg har den seneste uken fått ganske vondt i lysken når jeg løper, men også litt når jeg går. Det kommer som regel etter cirka 5 min løping og er en ganske skarp smerte som blir verre om jeg ekstenderer og/eller abducerer i hofteleddet. Noen som har lignende erfaringer og har litt tips om hva det kan være eller hva jeg kan gjør? Vil helst kunne løpe uten smerter ganske snart:) All hjelp mottas gladlig!
 10. Selger longboard av merket Original apex 37 med carbon. Med i prisen kommer divine hjul 70 mm, 78a og bear trucks + orginal trucks og hjul. Veldig bra og lekent brett. Selges for 2500 kr.
 11. Hei! Selger en fin polar pulsklokke som er enkel i bruk og pent brukt. Den befinner seg i Sandnes. Den selges for 750 kr. Kjøpte den ny for 1399 kr.
 12. Det er at du står med stanga på naken med rykk fatning og "faller" ned under stanga og fanger den i bunnposition. Tviler på det er et offisielt navn
 13. søtpotet er godt, gjerne mos med proteinpulver
 14. Dag 1: A1 Rykkbøy 3x3 B1 Rykk 2x2 C1 Støtdrag 6x3 D1 Frontbøy 6x4 E1 Pushpress+ Kickstøt+ Overstøt 3x 3+1+1 Dag 2: A1 Støt 3x2, 3x1 B1 Rykkdrag 6x3 C1 Knebøy 6x3 D1 Press 4x8 Dag 3: A1 Snabbrykk 3x3 B1 Rykk (golv, kne) 6x1+1 C1 Frontbøy+ overstøt 5x 2+2 Dag 4: A1 Rykk 6x2 B1 Støt 6x2 C1 Knebøy 3x6 D1 Pushpress+kickstøt+overstøt 3x 3+1+1 Så legger jeg til litt mage og rygg og andre accesoriske øvelser etter hva jeg behøver, men har fått god fremgang med dette programmet:)
 15. Får man sendt jerky til Norge? Trodde ikke det var alt de sendte
×
×
 • Opprett ny...