Proaz Skrevet 24. mai 2015 Skrevet 24. mai 2015 Kan noen vær så snill å fortelle meg hvordan man får søtpoteten sprø? Når jeg lager blir den myk og noen blir vassne... Siter
Skvettlapp Skrevet 24. mai 2015 Skrevet 24. mai 2015 http://matformannfolk.blogspot.no/2013/03/kjappe-sunne-og-gode-potetgull.html Funker for søtpotet og. Proaz og StiligeCecilie 2 Siter
PB jellytime Skrevet 25. mai 2015 Skrevet 25. mai 2015 Åh, genialt. Dette skal jeg prøve. Lurer på om det blir best med crisp-funksjonen eller "vanlig" mikro-nuking. Siter
Skvettlapp Skrevet 25. mai 2015 Skrevet 25. mai 2015 Vanlig mikro nuking funker, bare pass på siste tiden. Utløste nesten brann alarmen på jobb når dette ble testet 1 gang . Det går rimelig kjapt unna når siste rest av veske er fordampet. PB jellytime 1 Siter
Proaz Skrevet 27. mai 2015 Forfatter Skrevet 27. mai 2015 Vanlig mikro nuking funker, bare pass på siste tiden. Utløste nesten brann alarmen på jobb når dette ble testet 1 gang . Det går rimelig kjapt unna når siste rest av veske er fordampet. hvlike modus skal microen stå på? og hva menes med nuking? haha Siter
Skvettlapp Skrevet 27. mai 2015 Skrevet 27. mai 2015 Mikroen på jobb har kun effekt valg, full pupp på maks effekt = nuking. Trenger ikke grill og dall funksjon. Proaz 1 Siter
Aurelius Skrevet 27. mai 2015 Skrevet 27. mai 2015 Er frityrkoking et alternativ? SarahM og Dag 2 Siter
TEW Skrevet 27. mai 2015 Skrevet 27. mai 2015 Mine blir brunsvarte lenge før de blir sprø, uansett metode så langt. Fikk en interessant metode på insta, som gikk ut på å først bake de i stekeovn, for så å bruke grill elementet til å få de sprø, men det var viktig at man hadde ovnsdøren oppe for å drive ut fuktigheten. Skal testes, muligens i morgen. Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 1. juni 2015 Skrevet 1. juni 2015 Mine blir brunsvarte lenge før de blir sprø, uansett metode så langt. Fikk en interessant metode på insta, som gikk ut på å først bake de i stekeovn, for så å bruke grill elementet til å få de sprø, men det var viktig at man hadde ovnsdøren oppe for å drive ut fuktigheten. Skal testes, muligens i morgen. gikk det? Siter
Aurelius Skrevet 1. juni 2015 Skrevet 1. juni 2015 Jeg vet ihvertfall at skallet til søtpoteten er ypperlig chipsmateriale. Vi pleide å bake jævelskapen hel i ovn til gjennommør, og flå av skallet, kutte i biter og friere til gyllenbrune i olje. Når det kommer til selve innmaten, så må jeg isåfall i tenkeboksen. Siter
Ole Andreas Skrevet 1. juni 2015 Skrevet 1. juni 2015 Ble svarte.... De er ikke mindre verdt bare fordi de er svarte. Proaz og TEW 2 Siter
Proaz Skrevet 1. juni 2015 Forfatter Skrevet 1. juni 2015 De er ikke mindre verdt bare fordi de er svarte. Haha. Var det ment om potetene eller noe annet, noen? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.