Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Mine blir brunsvarte lenge før de blir sprø, uansett metode så langt.:cautious:

Fikk en interessant metode på insta, som gikk ut på å først bake de i stekeovn, for så å bruke grill elementet til å få de sprø, men det var viktig at man hadde ovnsdøren oppe for å drive ut fuktigheten.

Skal testes, muligens i morgen.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33750-s%C3%B8tpotet-chips/#findComment-1144838
Del på andre sider

Gjest QueenWinther
Mine blir brunsvarte lenge før de blir sprø, uansett metode så langt.:cautious:

Fikk en interessant metode på insta, som gikk ut på å først bake de i stekeovn, for så å bruke grill elementet til å få de sprø, men det var viktig at man hadde ovnsdøren oppe for å drive ut fuktigheten.

Skal testes, muligens i morgen.

gikk det?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33750-s%C3%B8tpotet-chips/#findComment-1145655
Del på andre sider

Jeg vet ihvertfall at skallet til søtpoteten er ypperlig chipsmateriale. Vi pleide å bake jævelskapen hel i ovn til gjennommør, og flå av skallet, kutte i biter og friere til gyllenbrune i olje. Når det kommer til selve innmaten, så må jeg isåfall i tenkeboksen.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33750-s%C3%B8tpotet-chips/#findComment-1145734
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...