sunnivakeely Skrevet 20. april 2015 Del Skrevet 20. april 2015 Skulle prøve å lage chiapudding med chiafrø her om dagen (chiafrø fra Chiax), og blandet sammen 2ss frø og 2dl melk. Rørte godt og satt i kjøleskapet. Da jeg tok den ut av kjøleskapet morgenen etter var det bare samlet seg en liten klump i bunnen av skålen som var blitt "grøt", resten var like rennende som da jeg satt den inn. Gjorde jeg noe feil? Hva kan jeg gjøre annerledes? Kan man koke chiafrø slik som vanlig havregrøt? Norn som har noen gode oppskrifter som bruker chiafrø? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
SarahM Skrevet 20. april 2015 Del Skrevet 20. april 2015 Jeg setter alltid chiapuddingen i kjøleskapet litt tidlig på kvelden (et par timer før jeg legger meg) og rører en gang eller to i timen, da får man en jevn og fin pudding morgenen etterpå. Har ikke prøvd å koke, så det har jeg ikke peiling på, men har noen favoritt-"oppskrifter". Chiapudding "brygget" på oatly sin sjokolademelk, med peanøtter, cocoanibs og banan som topping, pudding "brygget" på mandelmelk med dobbel 0% yoghurt og bær/frukt som topping (feks sitronyoghurt og annanas, nam!) Er bare å prøve seg frem, sålenge man bruker noe med mye smak som topping slipper mann at det blir kjedlig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1135392 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ielill Skrevet 20. april 2015 Del Skrevet 20. april 2015 Jeg har alltid chiafrø oppi havregrøten Har ikke prøvd å koke de alene, men de sveller på bare noen minutter oppi havregrøten i hvert fall. Finnes maasse oppskrifter på chiasmoothies, -cupcakes, -brød, kaker osv hvis du bare googler litt. ChiaX har også et eget oppskrifthefte. Spør etter oppskrifter der du kjøpte dem! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1135454 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 20. april 2015 Del Skrevet 20. april 2015 Du må røre litt rundt underveis...... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1135458 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ABC123 Skrevet 20. april 2015 Del Skrevet 20. april 2015 Jeg lager kjøleskapsgrøt med havregryn, chiafrø, en dæsj melk, litt youghurt naturell og bær... Bare dumper alt oppi et glass, rører rundt når jeg har hatt oppi alt og setter i kjøleskapet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1135463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
litago123 Skrevet 20. mai 2015 Del Skrevet 20. mai 2015 En knallgod variant jeg har laget innholder som følger: 1 frossen banan i smoothiemaskin med en liten dæsj melk, en god ss kakaopulver. rører inn 2-3 ss med chia og setter den i kjøleskapet over natten og kan serveres med feks friske bær på toppen morningen etter! Minner om sjoklademousse:sneaky: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1143094 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 20. mai 2015 Del Skrevet 20. mai 2015 En knallgod variant jeg har laget innholder som følger: 1 frossen banan i smoothiemaskin med en liten dæsj melk, en god ss kakaopulver. rører inn 2-3 ss med chia og setter den i kjøleskapet over natten og kan serveres med feks friske bær på toppen morningen etter! Minner om sjoklademousse:sneaky: Hvorfor frossen banan? Vil ikke den bli realtivt kjøleskaps-tempererert i løpet av natten? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1143108 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest QueenWinther Skrevet 21. mai 2015 Del Skrevet 21. mai 2015 Hvorfor frossen banan? Vil ikke den bli realtivt kjøleskaps-tempererert i løpet av natten? Når du blender frossen banan får den sykt digg soft-is konsistens aner ikke hvordan det blir i kjøletskapet, men ser for meg at det blir annerledes enn blendet fersk banan? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1143478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 22. mai 2015 Del Skrevet 22. mai 2015 Når du blender frossen banan får den sykt digg soft-is konsistens aner ikke hvordan det blir i kjøletskapet, men ser for meg at det blir annerledes enn blendet fersk banan? Har testa bananis, så den skjønner jeg! Men så for meg at den jo i løpet av natten tiner fullstendig, så er en liksom tilbake til "pre-frozen", og kunne like gjerne brukt fersk banan. Ikke at dette egentlig spiller noen rolle, haha! Bare nerden i meg som ble fryktelig nysgjerrig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33465-chiapudding-fail/#findComment-1143493 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.