Gå til innhold

sunnivakeely

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Nå snakker jeg ikke om at skiva veier mer.. Nå snakker jeg om at næringsinnholdet på en skive er regnet ut (på pakken) med at det blir to brød av oppskriften (altså en pakke). Når jeg da har to pakker og lager tre brød lurer jeg på om det endrer noe for næringsinnholdet pr. hundre gram. Ingen vits å være bedreviter når du selv ikke forstår spørsmålet.
  2. Høres kanskje ut som et rart spørsmål, menmen! Når jeg lager brød blander jeg to brødbakermel poser fra møllerens (havrebrød og solsikkebrød). En slik pakke skal lage to brød, men når jeg blander disse pakkene sammen blir det tre brød. Vil det gjøre noe forskjell på næringsinnholdet pr. skive? Brødskivene jeg skjærer opp veier jo som regel 35g, men når jeg får tre brød istedenfor fire, må jeg regne med at næringsinnholdet blir mer pr. skive? Litt rotete men håper noen forstår og kan hjelpe :-)
  3. Skulle prøve å lage chiapudding med chiafrø her om dagen (chiafrø fra Chiax), og blandet sammen 2ss frø og 2dl melk. Rørte godt og satt i kjøleskapet. Da jeg tok den ut av kjøleskapet morgenen etter var det bare samlet seg en liten klump i bunnen av skålen som var blitt "grøt", resten var like rennende som da jeg satt den inn. Gjorde jeg noe feil? Hva kan jeg gjøre annerledes? Kan man koke chiafrø slik som vanlig havregrøt? Norn som har noen gode oppskrifter som bruker chiafrø?
×
×
  • Opprett ny...